Η Φουρέιρα την... είδε Ριάνα...Copy paste της εκρηκτικής star η τραγουδίστρια Η Φουρέιρα την... είδε Ριάνα...Copy paste της εκρηκτικής star η τραγουδίστρια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Φουρέιρα την... είδε Ριάνα...Copy paste της εκρηκτικής star η τραγουδίστρια

Η Φουρέιρα την... είδε Ριάνα...Copy paste της εκρηκτικής star η τραγουδίστρια

Κάποιοι υποστηρίζουν πως στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση. Οπως και στο στιλ, θα πρόσθεταν κάποιοι άλλοι. 
Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που «γεννούν» νέα πράγματα και πρόσωπα, που δημιουργούν τάσεις, γίνονται fashion icons και τους ακολουθούν χιλιάδες κατά πόδας.
Ετσι κι η Ελένη Φουρέιρα, η οποία στο σπίτι της έχει σίγουρα... εικόνισμα της Rihanna. Και αν όχι στο δικό της, τότε στου κομμωτή της!
Η pop τραγουδίστρια, που μετράει ήδη δέκα χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή, φροντίζει -κάποιες φορές διακριτικά, άλλες πάλι όχι- να ανανεώνει την κουπ της, συμβαδίζοντας με τις εκάστοτε... τάσεις που ακολουθεί ή δημιουργεί η γεννημένη στα Μπαρμπέιντος συνάδελφός της.
Aλά γκαρσόν μαλλί
Ετσι, φέτος την είδαμε στα Mad VMA με αλά γκαρσόν μαλλί, σαν εκείνο που είχε η Ριάνα χρόνια πριν. Φυσικά, η Ελένη είχε χρησιμοποιήσει περούκα, αφού γενικά στην Ελλάδα οι καλλιτέχνιδες δεν τολμούν εκκεντρικές αλλαγές, αλλά βολεύονται με... υποκατάστατα, μόνο για τη «φασαρία». Η... Rihanna-mania της Φουρέιρα δεν είναι καινούργιο «φρούτο», αφού την έχουμε δει να διάγει στιλιστικούς βίους παράλληλους με της εξωτικής τραγουδίστριας - με μικρές χρονικές αποκλίσεις, ώστε να μην «καρφώνεται».
Το μακρύ ξανθό μαλλί με τις αφέλειες και τη σκούρα ρίζα, το afro καρέ μέχρι τον ώμο αλλά και το ίσιο επίσης με την κοντή φράντζα, όπως και η γκρι αρζάν μακριά κόμη δεν ήταν τυχαίες επιλογές - η ερμηνεύτρια που μπήκε «στα πράγματα» με το «Umbrella» τις είχε υιοθετήσει πολύ πιο νωρίς από «τη δική» μας Ελένη. Οσο για το στιλιστικό κομμάτι, η εντυπωσιακή Φουρέιρα κρατάει πιο χαμηλούς τόνους κυρίως στην καθημερινότητά της, μακριά από τις πίστες, και δεν έχει ακολουθήσει τις επιταγές της μόδας με σφραγίδα... Ριάνα.
Ας πούμε, δεν την έχουμε δει ποτέ να σουλατσάρει χωρίς σουτιέν και με διαφάνειες ή κάνοντας εκκεντρικές εμφανίσεις, αφήστε που δεν έχει τολμήσει να κάνει κάποιο hot tattoo, όπως εκείνο που έχει η super star κάτω από τα στήθη της.
Η πίστα είναι άλλη υπόθεση και εντελώς προσωπική της Ελένης, αφού σε σχέση με τη Ριάνα είναι κορίτσι του... κατηχητικού!
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ 

Πηγή: .espressonews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Φουρέιρα την... είδε Ριάνα...Copy paste της εκρηκτικής star η τραγουδίστρια
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4512059584738938451
Σχόλια
item