Από καρδιακή προσβολή ο θάνατος του Ρώσου πρεσβευτή στο Σουδάν Από καρδιακή προσβολή ο θάνατος του Ρώσου πρεσβευτή στο Σουδάν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Από καρδιακή προσβολή ο θάνατος του Ρώσου πρεσβευτή στο Σουδάν

Από καρδιακή προσβολή ο θάνατος του Ρώσου πρεσβευτή στο Σουδάν

Είναι ο τέταρτος Ρώσος διπλωμάτης που πεθαίνει μέσα σε ένα χρόνο - Βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της κατοικίας του στο Χαρτούμ.

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στο Σουδάν Μιργκάγιας Σιρίνσκι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες Τετάρτη το βράδυ στην πισίνα της οικίας του στο Χαρτούμ, υπέστη καρδιακή προσβολή, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Γεννημένος το 1954 ο Σιρίνσκι, που ήταν πρεσβευτής στο Χαρτούμ από το 2013, είναι ο τέταρτος εν ενεργεία Ρώσος πρεσβευτής που χάνει τη ζωή του τον τελευταίο χρόνο.

Τον Δεκέμβριο του 2016 δολοφονήθηκε στην Άγκυρα ο πρεσβευτής στην Τουρκία Αντρέι Καρλόφ, 62 ετών, ενώ τον Ιανουάριο πέθανε εξαιτίας ασθένειας ο πρεσβευτής στην Ινδία Αλεξάντερ Καντάνιν, 67 ετών, και τον Φεβρουάριο πέθανε αιφνιδιαστικά ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ Βιτάλι Τσούρκιν, 64 ετών.

«Βρέθηκε στην οικία του με συμπτώματα καρδιακής κρίσης», δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. Τα μέλη της ρωσικής πρεσβείας κάλεσαν γιατρό, «όμως κατέστη αδύνατο να σωθεί ο Σιρίνσκι», πρόσθεσε.
Epirusblog Gr
5 of 5
Από καρδιακή προσβολή ο θάνατος του Ρώσου πρεσβευτή στο Σουδάν
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 3648669778330838505
Σχόλια
item