Γιάννενα: ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ - Ξεπεράστηκε η γραφειοκρατία, πιο κοντά η λύση Γιάννενα: ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ - Ξεπεράστηκε η γραφειοκρατία, πιο κοντά η λύση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ - Ξεπεράστηκε η γραφειοκρατία, πιο κοντά η λύση

Γιάννενα: ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ - Ξεπεράστηκε η γραφειοκρατία, πιο κοντά η λύση
Αντίστροφα φαίνεται πως μετρά ο χρόνος για να δοθεί τελικά λύση στο μείζον θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, που για μεγάλο χρονικό διάστημα ταλανίζει τους φορείς των Ιωαννίνων, αλλά και τους κατοίκους της.
Όλα δείχνουν πως το επόμενο κιόλας διάστημα ολοκληρώνονται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και πλέον μπορεί κάτι να αλλάξει σε ένα θέμα που για αρκετούς λόγους, έχει αποδειχθεί ως ένα τεράστιο και δυσεπίλυτο πρόβλημα για τους περισσότερους δήμους της χώρας.
Το ίδιο συμβαίνει και στο Δήμο Ιωαννιτών παρά το ότι είναι από τους ελάχιστους που διαθέτει ένα σύγχρονο κυνοκομείο, που όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει με τους προβλεπόμενους όρους, αφού δεν υπάρχει κτηνίατρος.
Φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα αυτό βαίνει προς επίλυση αφού όπως επισημάνθηκε χθες στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Θεμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έχει προχωρήσει ήδη τις διαδικασίες για την πρόσληψη δύο κτηνιάτρων, για λογαριασμό του Δήμου Ιωαννιτών.
Στη συνεδρίαση όμως τοποθετήθηκαν περιφερειακοί σύμβουλοι άλλων περιφερειακών ενοτήτων που τόνισαν ότι αντίστοιχα και εξίσου σοβαρά προβλήματα με τα αδέσποτα υπάρχουν και σε άλλες πόλεις της Ηπείρου, ζητώντας να εξεταστεί το περιθώριο που υπάρχει για την επιπλέον πρόσληψη κτηνιάτρων.
Κάτι τέτοιο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται μάλλον δύσκολο, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση όμως, όπως τόνισε η πρόεδρος της Επιτροπής Γ. Μητροκώστα μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο της ανάθεσης παράλληλων καθηκόντων στους κτηνίατρους που θα προσληφθούν για τα Ιωάννινα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ - Ξεπεράστηκε η γραφειοκρατία, πιο κοντά η λύση
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5980445386226950597
Σχόλια
item