Γιάννενα: Διεθνές κέντρο για τους μοτοσικλετιστές Γιάννενα: Διεθνές κέντρο για τους μοτοσικλετιστές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Διεθνές κέντρο για τους μοτοσικλετιστές

Γιάννενα: Διεθνές κέντρο για τους μοτοσικλετιστές

Η πόλη των Ιωαννίνων και η Ήπειρος θα αποτελέσουν τον επόμενο μεγάλο σταθμό του Moto Tour 2017, της μεγαλύτερης διοργάνωσης στον τομέα της τουριστικής περιήγησης στο χώρο της μοτοσυκλέτας, μετά το Μονακό και το Πόρτο. 

Από τις 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου η πόλη των Ιωαννίνων θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση της Παγκόσμιας Επιτροπής Τουριστικής Μοτοσυκλέτας, σε ένα τετραήμερο στο οποίο θα βρεθούν στην περιοχή περίπου 400 μοτοσικλετιστές από ολόκληρο τον κόσμο. 

Οι λάτρεις της μοτοσικλέτας και της περιήγησης σε δύο ρόδες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου, σε διαδρομές που έχουν ήδη επιλεγεί, καθώς η ανάθεση της διοργάνωσης «έκλεισε» από την άνοιξη και στελέχη της Παγκόσμιας Επιτροπής και της Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας βρέθηκαν αρκετές φορές στην περιοχή για τα διαδικαστικά ζητήματα. 

Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Καλαϊτζής, Έφορος Τουρισμού της ΜΟΤΟΕ και μέλος της Παγκόσμιας Επιτροπής Τουριστικής Μοτοσικλέτας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η ανάθεση για πρώτη φορά στην Ελλάδα της συγκεκριμένης διοργάνωσης. 

Ταυτόχρονα όμως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευκαιρία για την περιοχή των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, να αξιοποιήσει την παρουσία εκατοντάδων μοτοσικλετιστών που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές διαδρομές και στα ορεινά, αλλά και στα παράλια. 

Ο κ. Καλαϊτζής εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το σύνολο των τοπικών φορέων που ανταποκρίθηκαν, στηρίζοντας το εγχείρημα, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απένειμε στη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Ιωαννίνων που έχει αναλάβει ένα βαρύ φορτίο για την υλοποίηση της διοργάνωσης. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Διεθνές κέντρο για τους μοτοσικλετιστές
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5764119347267516970
Σχόλια
item