Πρέβεζα: «Πολιτικά διλήμματα» για τον κυματοθραύστη…

Πρέβεζα: «Πολιτικά διλήμματα» για τον κυματοθραύστη…
Εν αναμονή της απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας για την τελική θέση του κυματοθραύστη στο λιμένα Πρέβεζας , δημιουργούνται ορισμένα πολιτικά ζητήματα.
Υπάρχει προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. του ΔΛΤ για τον κυματοθραύστη, που από πλευράς πολιτικών μελών του συμβουλίου έδειχνε ομοφωνία, καθώς μειοψήφησε μόνο ο Λιμενάρχης κ. Τιφτικίδης.
Το νυν διοικητικό σχήμα έρχεται να ανατρέψει απόφαση που πήρε η προηγούμενη διοίκηση της κας Καζάκου, που ανήκει στην ίδια δημοτική παράταξη με τον κ. Συγκούνα, αυτή του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη.
Υπάρχει σαφέστατα ένα πολιτικό ζήτημα, από τη στιγμή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο είναι ουσιαστικά «παιδί» της παράταξης της πλειοψηφίας.
Υπάρχει βέβαια και «πολιτικό δίλημμα» για τον κ. Δημήτρη Παππά, επικεφαλής της ΑΣΥΠ και μέλους του Δ.Σ. του ΔΛΤ, ο οποίος είχε στηρίξει διαφορετική άποψη στο προηγούμενο διοικητικό σχήμα και στην προκειμένη περίπτωση είναι δύσκολο να αλλάξει πολιτική στάση.
Όλα αυτά βέβαια αναμένεται άμεσα να αποτελέσουν θέματα της ατζέντας του πολιτικού διαλόγου στα δημοτικά δρώμενα της Πρέβεζας…
atpreveza.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: «Πολιτικά διλήμματα» για τον κυματοθραύστη…
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8750401597546518745
item