Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν θα επιστρέψουμε στη Μουρμούρα» Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν θα επιστρέψουμε στη Μουρμούρα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν θα επιστρέψουμε στη Μουρμούρα»

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν θα επιστρέψουμε στη Μουρμούρα»
Εδώ και μερικές ημέρες και λίγο πριν τον πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κάποια δημοσιεύματα ήθελαν την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνος Βλάχος να επιστρέφουν στο σίριαλ.
 Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, μιλώντας στη Realnews, ξεκαθαρίζει: «Αν και ακούστηκαν πολλά, ότι επιστρέφουμε στην Ελλάδα για να συμμετάσχουμε στον νέο κύκλο της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, τίποτα από αυτά δεν ισχύει. 
Η δική μας συμμετοχή στη σειρά έχει ολοκληρωθεί. Η Ελλάδα παραμένει ο τόπος μου και εννοείται ότι θα επέστρεφα αν προέκυπτε ένα πρότζεκτ που με ενδιέφερε. Βέβαια, αυτή τη στιγμή συζητάω για μια ταινία μεγάλου μήκους, όχι ελληνικής παραγωγής, που θα έχει κάποια γυρίσματα στην Ελλάδα. 
Θα είναι μεγάλη μου χαρά να επιστρέψω για λίγο, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο και συμπεριλαμβάνει και γυρίσματα στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη. Μου λείπουν πολύ οι άνθρωποί μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, το να είμαι μέρος της καθημερινότητάς τους κι εκείνοι της δικής μου».
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν θα επιστρέψουμε στη Μουρμούρα»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7247842345985245006
Σχόλια
item