Πρέβεζα: ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ - Το νοσοκομείο Πρέβεζας δηλώνει ότι δεν έχει σχέση με μουσική εκδήλωση που γίνεται… υπέρ της ενίσχυσής του Πρέβεζα: ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ - Το νοσοκομείο Πρέβεζας δηλώνει ότι δεν έχει σχέση με μουσική εκδήλωση που γίνεται… υπέρ της ενίσχυσής του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ - Το νοσοκομείο Πρέβεζας δηλώνει ότι δεν έχει σχέση με μουσική εκδήλωση που γίνεται… υπέρ της ενίσχυσής του

Πρέβεζα: ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ - Το νοσοκομείο Πρέβεζας δηλώνει ότι δεν έχει σχέση με μουσική εκδήλωση που γίνεται… υπέρ της ενίσχυσής του
Περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση μιας συναυλίας που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο κηποθέατρο Πρέβεζας από Πρεβεζάνους μουσικούς την Πέμπτη 24 Αυγούστου με είσοδο 5 ευρώ και που τα έσοδα (όσα μείνουν μετά τα έξοδα) ανακοινώθηκε ότι θα διατεθούν υπέρ του νοσοκομείου Πρέβεζας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου Πρέβεζας εξέδωσε δελτίο τύπου όπου ξεκαθαρίζει πως το νοσοκομείο δεν έχει καμία σχέση με την εκδήλωση.
Τα ερωτήματα που γεννώνται μετά από αυτό το δελτίο τύπου είναι πολλά και το ζήτημα γίνεται πιο περίπλοκο με το καθεστώς της διοργάνωσης που θέλει κάποιον τοπικό σύλλογο να εμφανίστηκε ως διοργανωτής και στη συνέχεια … να έχει κάνει φτερά.
Ποιος σύλλογος τελικά ανέλαβε τη διοργάνωση με σκοπό να διατεθούν χρήματα, αν μείνουν, για να διατεθούν σε ένα ίδρυμα που δεν αποδέχεται τέτοιου είδους δωρεές για να μην ξεφτιλιστεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και οι κυβερνώντες;
(Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaPosto κάποιοι από το ΔΣ του νοσοκομείου γνώριζαν για την εκδήλωση και είχαν συμφωνήσει αρχικά αλλά δεν γνωρίζουμε τι άλλαξε στην πορεία.)
Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΔΣ του νοσοκομείου Πρέβεζας αναφέρει τα εξής:
Πρέβεζα 22/8/2017
Απόφαση Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας μετά την ανακοίνωση της μουσικής εκδήλωσης «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ» των Πρεβεζάνων μουσικών αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω δελτίο τύπου:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας μετά την ανακοίνωση της μουσικής εκδήλωσης «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ» των Πρεβεζάνων μουσικών διευκρινίζει τα κάτωθι:
Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης ανήκει αποκλειστικά στους μουσικούς. Το ΔΣ του νοσοκομείου δεν θα μπορούσε, άμεσα ή έμμεσα, να ζητήσει την διοργάνωση οιασδήποτε εκδήλωσης με εισιτήριο για την οικονομική ενίσχυση της νοσηλευτικής μονάδας.
Θεωρούμε ότι η κάλυψη των αναγκών μιας δημόσιας δομής υγείας πρέπει να γίνεται από την κρατική χρηματοδότηση και μόνο από αυτή. Υποχρέωση εξάλλου κάθε ευνομούμενης πολιτείας είναι η παροχή ποιοτικής υγειονομικής περίθαλψης στους πολίτες της.
Τόσο η πραγματικότητα με την οποία έρχονται σε επαφή οι ασθενείς όσο και οι αριθμοί, δείχνουν ότι το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας ανακάμπτει σταδιακά από το τέλμα που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια, με αύξηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού κατά 20%, και την εξυπηρέτηση ασθενών και νοσηλευόμενων κατά 15%, την επαναλειτουργία τμημάτων, όπως της ορθοπεδικής κλινικής και τον ομαλό εφοδιασμό του σε υλικά και φάρμακα.
4. Θεωρούμε ότι το νοσοκομείο σε κάθε περίπτωση οφείλει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά και να εισπράττει την στήριξη και την αλληλεγγύη της κοινωνίας, των φορέων της και των συλλογικοτήτων.
Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας


Δείτε πιο κάτω την αφίσα της εκδήλωσης:
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ - Το νοσοκομείο Πρέβεζας δηλώνει ότι δεν έχει σχέση με μουσική εκδήλωση που γίνεται… υπέρ της ενίσχυσής του
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 4543899155202818494
Σχόλια
item