Νέες απειλές του Ισλαμικού Κράτους για χτύπημα στη Ρώμη Νέες απειλές του Ισλαμικού Κράτους για χτύπημα στη Ρώμη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νέες απειλές του Ισλαμικού Κράτους για χτύπημα στη Ρώμη

Νέες απειλές του Ισλαμικού Κράτους για χτύπημα στη Ρώμη

Το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε πάλι απειλές εναντίον της Ιταλίας και του πάπα Φραγκίσκου, μέσω ενός βίντεο που γυρίστηκε στις Φιλιππίνες, όπως γράφει η εφημερίδα La Stampa.

Στο βίντεο, ένας τζιχαντιστής δείχνει την φωτογραφία του πάπα Φραγκίσκου και ακούγεται να λέει ότι «πρόκειται να (φτάσουμε) ως τη Ρώμη».

Στο ίδιο βίντεο, τζιχαντιστές καταστρέφουν αγάλματα του Χριστού και σκίζουν φωτογραφίες του ποντίφικα. «Θυμηθείτε το, άπιστοι: Θα έρθουμε στην Ρώμη», ακούγεται να λέει μια φωνή στα αγγλικά.

Παράλληλα, στο διαδίκτυο, μέσω του φιλικού προς το ΙΚ ιστότοπου Telegram, το Ισλαμικό Κράτος υπέδειξε στους υποστηρικτές του στόχους για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ιταλία, στο Βέλγιο και στη Δανία.

Τέλος, όπως αναφέρει η αμερικανική οργάνωση Site, η οποία καταγράφει την δράση των τρομοκρατών και αναρτά τις πληροφορίες στον ιστότοπό της, το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους μαχητές του («μοναχικούς λύκους») να επιτεθούν σε στόχους στην Ιταλία, κάνοντας και χρήση αυτοκινήτων.
Epirusblog Gr
5 of 5
Νέες απειλές του Ισλαμικού Κράτους για χτύπημα στη Ρώμη
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 2621931674972739819
Σχόλια
item