Πυροβολισμοί σε δικαστήριο στη Μόσχα -Πληροφορίες για τρεις νεκρούς Πυροβολισμοί σε δικαστήριο στη Μόσχα -Πληροφορίες για τρεις νεκρούς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πυροβολισμοί σε δικαστήριο στη Μόσχα -Πληροφορίες για τρεις νεκρούς

Πυροβολισμοί σε δικαστήριο στη Μόσχα -Πληροφορίες για τρεις νεκρούς
Πυροβολισμοί σε αίθουσα δικαστηρίου στη Μόσχα της Ρωσίας είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερα άτομα, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti μεταδίδει δηλώσεις δικηγρόιυ που είπε ότι άκουσε τουλάχιστον 20 πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τα όσα είπε η δικηγόρος είδε έναν φύλακα και έναν αξιωματούχο του δικαστηρίου να έχουν τραυματιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το TASS, τα θύματα ήταν κατηγορούμενοι σε δίκη που πραγματοποιούνταν σήμερα, ενώ την πληροφορία ότι τέσσερις από τους 11 κατηγορουμένους σκοτώθηκαν εν μέσω πυροβολισμών εντός της αίθουσας ήταν η δικηγόρος, Diana Tatosova σε τηλεφωνική επικοινωνία της με το πρακτορείο.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν όταν κάποιοι από τους κατηγορούμενους προσπάθησαν να αρπάξουν τα όπλα του προσωπικού ασφαλείας του δικαστηρίου και να τους κρατήσουν ομήρους με τοπικά μέσα να κάνουν λόγο για δίκη εγκληματικής οργάνωσης.
Παρά τις πληροφορίες του TASS,  άγνωστο παραμένει το πως ακριβώς εξελίχθηκε η εμπλοκή, ενώ μάρτυρες κάνουν λόγο για 20 πυροβολισμούς.
Το κτίριο έχει εκκενωθεί μετά το περιστατικό, όπως μεταδίδει ο Independent.

Epirusblog Gr
5 of 5
Πυροβολισμοί σε δικαστήριο στη Μόσχα -Πληροφορίες για τρεις νεκρούς
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 5566097775417148606
Σχόλια
item