Γιάννενα: Η Ιστορία Του "Χάτσικο" Των Ιωαννίνων Είχε ...Το Καλύτερο Τέλος!![Φωτο]

Γιάννενα: Η Ιστορία Του "Χάτσικο" Των Ιωαννίνων Είχε ...Το Καλύτερο Τέλος!![Φωτο]
Η ιστορία του "Χάτσικο" των Ιωαννίνων  συγκίνησε απο την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή!

Το συμπαθέστατο  τετράποδο που ζούσε στο νεκροταφείο της Μπάφρας  ,έχοντας χάσει προ διμήνου την ηλικιωμένη κηδεμόνα του, απέδειξε  περίτρανα πως  τα πλάσματα αυτά έχουν να  προσφέρουν  την απόλυτη πίστη και αφοσοίωση  στα αφεντικά τους...

Μη  μπορώντας να αποχωριστεί το "αυτοκολλητάκι " του, έμενε ενστικτωδώς στο χώρο που βρισκόταν η αφεντικίνα του, περιμένοντάς την μάταια..


Μια γυναίκα που  είδε   το μικρόσωμο σκυλάκι να περιφέρεται εμφανώς ταλαιπωρημένο ανάμεσα στα μνήματα του κοιμητηρίου   ,ρώτησε και έμαθε για την ιστορία του  και στη συνέχεια επικοινώνησε με την Animal Action Ioannina.

Χρειάστηκε να περάσουν  μόλις λίγα 24ωρα απο τη στιγμή που ανέβηκε στο FB η αγγελία υιοθεσίας των εθελοντών στου Συλλόγου,  για να βρει  ο "Χάτσικο " απο τα Ιωάννινα,   την καινούργια του οικογένεια !


Αμέσως μετά  ανέλαβαν δουλειά οι εθελοντές της ANimal Action Ioannina  ,που μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου  κ.Θεοδώρα Μπέτση ,φρόντισαν να μεταφερθεί το ζώο  σε κτηνίατρο όπου και έλαβε την απαραίτητη για την ηλικία του  κτηνιατρική φροντίδα, εμβολιάστηκε,  αποπαρασιτώθηκε και τσιπαρίστηκε .


Η σημερινή μέρα   ήταν μέρα καλλωπισμού ,πριν συναντήσει τη νέα της οικογένεια !
Πλύθηκε ,κουρεύτηκε και έγινε μια κούκλα ,αφού αν και οι αρχικές πληροφορίες την ήθελαν αγοράκι ,τελικώς είναι κοριτσάκι  και το όνομα αυτής Νόρα!

Κάπως έτσι τελείωσε η περιπέτεια  του πιο πιστού σκυλιού των Ιωαννίνων και απο σήμερα  ξεκινά  η νέα της ζωή, πλάι σε ανθρώπους που θα την αγαπούν και θα την φροντίζουν .
Οσο για εκείνη ..ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να τους ανταποδώσει την αγάπη τους!



epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η Ιστορία Του "Χάτσικο" Των Ιωαννίνων Είχε ...Το Καλύτερο Τέλος!![Φωτο]
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7624418495035058100
item