Δήμαρχος Βενετίας: Όποιος φωνάζει «Αλλαχού Ακμπάρ» θα πυροβολείται Δήμαρχος Βενετίας: Όποιος φωνάζει «Αλλαχού Ακμπάρ» θα πυροβολείται | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δήμαρχος Βενετίας: Όποιος φωνάζει «Αλλαχού Ακμπάρ» θα πυροβολείται

Δήμαρχος Βενετίας: Όποιος φωνάζει «Αλλαχού Ακμπάρ» θα πυροβολείται
Σάλο έχει προκαλέσει η εντολή που έδωσε ο δεξιός Δήμαρχος της Βενετίας Λουίτζι Μπρουνιάρο στους αστυνομικούς, να πυροβολούν εναντίον οποιουδήποτε ακουστεί να φωνάζει «Αλλαχού Ακμπάρ».
Όπως επισημαίνουν οι Times ο Ιταλός δήμαρχος υποστήριξε ότι η Βενετία είναι ασφαλέστερη από τη Βαρκελώνη, όπου σημειώθηκε η τρομοκρατική επίθεση την περασμένη εβδομάδα, στη δια΄ρκεια της οποίας σκοτώθηκαν συνολικά 15 άνθρωποι.
Μιλώντας σε συνέδριο στο Ρίμινι, αποκάλυψε την εντολή που έδωσε στους ένοπλους αστυνομικούς της Βενετίας.
«Σε αντίθεση με τη Βαρκελώνη, εμείς έχουμε παντού φρουρά. Εάν κάποιος τρέχει φωνάζοντας Allahu Akbar στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, θα τον πυροβολήσουμε», είπε ο δήμαρχος και καταχειροκροτήθηκε.
Πρόσθεσε επίσης ότι τον Μάρτιο συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι τζιχαντιστές, ο οποίοι σχεδίαζαν να σκοτώσουν εκατοντάδες τουρίστες, ανατινάζοντας τη γέφυρα του Ριάλτο.
Στα σχόλιο του Μπρουνιάρο αντέδρασε έντονα ο αριστερός δήμαρχος της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα ο οποίος έτρεξε γελώντας προς το μέρος του μετά την ομιλία του και φώναξε «Allahu Akbar!»
Αργότερα, όμως, με ανάρτησή του στο Facebook ζήτησε συγνώμη για την ενέργειά του αυτή.
Epirusblog Gr
5 of 5
Δήμαρχος Βενετίας: Όποιος φωνάζει «Αλλαχού Ακμπάρ» θα πυροβολείται
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 3067950098925566910
Σχόλια
item