Άρτα: «Μπάτε σκύλοι αλέστε…..» το Νοσοκομείο της Άρτας! Άρτα: «Μπάτε σκύλοι αλέστε…..» το Νοσοκομείο της Άρτας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: «Μπάτε σκύλοι αλέστε…..» το Νοσοκομείο της Άρτας!

Άρτα: «Μπάτε σκύλοι αλέστε…..» το Νοσοκομείο της Άρτας!
Καταγγελίες αναγνωστών όσο και εργαζομένων του Νοσοκομείο της Άρτας για το μεγάλο κενό ασφάλειας που υπάρχει στο Νοσοκομείο από άποψη φύλαξης, το οποίο έρχεται επιτακτικά στο προσκήνιο
σύμφωνα με τις αλλεπάλληλες παρενοχλήσεις περιθωριακών ανθρώπων τόσο στο προσωπικό του Νοσοκομείου όσο και στους Ασθενείς.
Προ ημερών σύμφωνα με καταγγελία εργαζομένων στα έκτακτα του Νοσοκομείου της Άρτας, περιθωριακό άτομο περίπου 37 χρονών, ξημερώματα «κυνηγούσε τις νοσοκόμες οι οποίες κάνανε την βάρδια τους, με διάφορα αντικείμενα στα χέρια», χαρακτηριστικά η μία από τις εργαζόμενες δήλωσε στο ARTABEST οτι μόλις τον είδα κατάλαβα, γιατί είναι καθημερινό φαινόμενο εδώ στα έκτακτα και κάλεσα την αστυνομία να τον μααζέψει η οποία φυσικά ήρθε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί δεν υπήρχε συμβάν μας είπε, η οποία εργαζόμενη στην συνέχεια δέχτηκε παρενόχληση από τον συγκεκριμένο περιθωριακό άτομο και για τον αποφύγει του πέταξε ένα μπουκάλι νερό στο πρόσωπο για να προλάβει να μπει σε κάποια πόρτα εσωτερική του νοσοκομείου.
Εν κατακλείδι το Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκεται στο έλεος αφού δεν υπάρχει καμία φύλαξη εδώ και καιρό!
Τόσο οι εργαζόμενοι, οι ασθενείς όσο και ο εξοπλισμός βρίσκεται εκτεθειμένος.
Οι εργαζόμενοι είπαν χαρακτηριστικά την φράση «με φορτηγά να ερχόταν κλέφτες να το σήκωναν όλο, χαμπάρι δεν θα έπαιρνε κανείς»
Στην πράξη πάντως εύλογα προκύπτει το ερώτημα «γιατί δεν φυλάσσεται το Νοσοκομείο της Άρτας?»
Πηγή: artabest.net

Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: «Μπάτε σκύλοι αλέστε…..» το Νοσοκομείο της Άρτας!
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3883592033033507246
Σχόλια
item