Γιάννενα: Παράδειγμα προς μίμηση Γιάννενα: Παράδειγμα προς μίμηση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Παράδειγμα προς μίμηση

Γιάννενα: Παράδειγμα προς μίμηση
Με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος της επέστρεψε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ που έγινε στο Λονδίνο, η Ανθή Λιάγκου. 
Η αθλήτρια του αθλητικού συλλόγου «Πύρρος» ΑμεΑ Ιωαννίνων έδωσε με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Λονδίνο μία πρώτη απάντηση πρώτα στον ίδιο της τον εαυτό για το ότι δεν κατάφερε να επιστρέψει από τους παραολυμπιακούς με ένα μετάλλιο, έδειξε όμως ότι παραμένει μία αθλήτρια υψηλού επιπέδου. 
Αυτό πιστοποιήθηκε στους αγώνες του Λονδίνου και στις έξι έγκυρες βολές της Γιαννιώτισσας πρωταθλήτριας, που μίλησε στην «Ε» και το ITV για τους αγώνες του Λονδίνου, αλλά και για τους επόμενους στόχους της, που είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο. 
Στα αξιοσημείωτα, ότι τις δύο πρώτες θέσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατέκτησαν οι ίδιες αθλήτριες που είχαν κατακτήσει το χρυσό και το ασημένιο στους παραολυμπιακούς της Βραζιλίας. 
Τη Δευτέρα, με την επιστροφή της αποστολής της Εθνικής Ομάδας από το Λονδίνο, οι αθλητές και οι προπονητές τους βρέθηκαν στο προεδρικό μέγαρο όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο, ενώ συναντήθηκαν και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκη. Με τον Πρόεδρο Η εθνική ομάδα κατέλαβε την 22η θέση στον κόσμο και την 9η στη Ευρώπη. 
«Είναι πραγματικά μια επίδοση η οποία υπό τις συνθήκες μάλιστα υπό τις οποίες προετοιμαστήκατε είναι εντυπωσιακή», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνοντας πως αυτή η επίδοση δείχνει τη δύναμη της ψυχής αυτών των αθλητών. «Εσείς δίνετε το παράδειγμα προς κάθε κατεύθυνση. 
Και αυτό σηματοδοτεί αυτή η συνάντησή μας στο Προεδρικό Μέγαρο», συνέχισε ο κ. Παυλόπουλος επισημαίνοντας πως πρέπει να γίνει γνωστή η επιτυχία αυτών των αθλητών.
«Γιατί καμία κρίση, καμία δυσχέρεια δεν έχει καταφέρει να σας κάμψει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ιδίως κατά τη διάρκεια της κρίσης, εσείς μόνο περηφάνια μας γεμίσατε. Κι αυτό η Πολιτεία πρέπει να το θυμάται», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τους επανέλαβε πως είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Παράδειγμα προς μίμηση
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2367190480130264413
Σχόλια
item