Δεν το » άντεξε» ο Α/ΓΕΑ & Πέταξαν με τον Α/ΓΕΕΘΑ και …βομβάρδισαν το Καστελόριζο! Δεν το » άντεξε» ο Α/ΓΕΑ & Πέταξαν με τον Α/ΓΕΕΘΑ και …βομβάρδισαν το Καστελόριζο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δεν το » άντεξε» ο Α/ΓΕΑ & Πέταξαν με τον Α/ΓΕΕΘΑ και …βομβάρδισαν το Καστελόριζο!

Δεν το » άντεξε» ο Α/ΓΕΑ & Πέταξαν με τον Α/ΓΕΕΘΑ και …βομβάρδισαν το Καστελόριζο!
Δεν (άντεξε )την τόση ησυχία που επικρατεί τελευταία στους Ουρανούς  του Αιγαίου και λόγου του Μπαϊραμιού ,ο Α/ΓΕΑ και πέταξαν μαζί με  τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ Με Ζεύγος μαχητικών F-16 της 115 ΠΜ μέχρι στην Εσχατιά της Ελλάδος !
Κατά τη διάρκεια της Πτήσεως των Αρχηγών με τα Μαχητικά της 115 ΠΜεκτελέστηκαν πληθώρα αποστολών όπως Αερομαχίες ,Βομβαρδισμό Στόχων σε Θάλασσα και στην  Ξηρά και χαμηλή πτήση με κάλυψη και απόκρυψη ! 
Ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει απο κοντά μια καθημερινή πτήση ρουτίνας των Χειριστών της Πολεμικής μας Αεροπορίας!
Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που  ο Α/ΓΕΕΘΑ απο Βάτραχος του Επιτελείου γίνεται Πολεμιστής των Αιθέρων !
Να σημειωθεί οτι τηρήθηκαν όλοι οι Κανόνες Ασφαλείας ,ενημέρωσης και προσβολής όπως ακριβώς γίνεται σε μια αποστολή …Αρχηγός στον αέρα είναι μόνο ο Χειριστής του Μαχητικού Επικεφαλής του Σμήνους !
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ
Την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα, στο πλαίσιο παρακολούθησης της εκπαίδευσης μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της προσωπικής επαφής με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό τους. 

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε για την ημερήσια δραστηριότητα της 115 ΠΜ και έλαβε μέρος σε πτήση προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 340 Μοίρας, επιβαίνων σε μαχητικό αεροσκάφος F-16 Blk 52+, σε σχηματισμό ζεύγους αεροσκαφών.
Ο Αρχηγός ΓΕΑ συμμετείχε στην πτήση επιβαίνων στο έτερο αεροσκάφος του σχηματισμού. 

Το σενάριο της αποστολής προέβλεπε πτήση χαμηλής ναυτιλίας, στη θαλάσσια περιοχή νότιου-νοτιοανατολικού Αιγαίου, επί τόξου Δία – Καρπάθου – Ρόδου – Καστελόριζου – Ρεθύμνου, εκτέλεση εικονικών προσβολών σε εναέριους και επίγειους στόχους καθώς και εικονική αερομαχία μεταξύ των αεροσκαφών του σχηματισμού.
Μετά το πέρας της Αποστολής απέδωσε τα εύσημα στο προσωπικό της Μονάδος !
veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Δεν το » άντεξε» ο Α/ΓΕΑ & Πέταξαν με τον Α/ΓΕΕΘΑ και …βομβάρδισαν το Καστελόριζο!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3342054226921158875
Σχόλια
item