Γιάννενα: Στα… ώτα του Περιφερειάρχη πρόταση του Αγγ. Κολέμπα για το Αεροδρόμιο Γιάννενα: Στα… ώτα του Περιφερειάρχη πρόταση του Αγγ. Κολέμπα για το Αεροδρόμιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στα… ώτα του Περιφερειάρχη πρόταση του Αγγ. Κολέμπα για το Αεροδρόμιο

Γιάννενα: Στα… ώτα του Περιφερειάρχη πρόταση του Αγγ. Κολέμπα για το Αεροδρόμιο

Ο γνωστός Γιαννιώτης οικονομολόγος Άγγελος Κολέμπας του οποίου κατά καιρούς φιλοξενούνται άρθρα του στον «Πρωινό Λόγο», έστειλε χθες στην εφημερίδα μας το παρακάτω ενημερωτικό σημείωμα: «Δεν μπορώ να μη συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, που υιοθέτησε την πρότασή μου για το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, η οποία εκφράστηκε με το άρθρο μου στην εφημερίδα "ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ" στις 30-5-2017 και στο tvxs.gr στις 3-6-2017. 

Είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση, που θα το καταστήσει βιώσιμο και επικερδές για τον νομό Ιωαννίνων και αν δεν θέλουμε να πουληθεί έναντι πινακίου φακής, όπως άλλα».

Αναδημοσιεύουμε στη συνέχεια τα σχετικά αποσπάσματα του άρθρου του κ. Κολέμπα (δημοσιεύθηκε πρωτοσέλιδα στον «Π.Λ.» στις 30 Μαΐου 2017), που αφορούν το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Τίτλος του «Μια άλλη πρόταση προς την τοπική εξουσία και τους Ξενοδόχους».


Να τι μεταξύ άλλων, αναφέρει ο κ. Αγγ. Κολέμπας:
«…Και καλά όλοι οι άλλοι αυτά πράττουν, ό Δήμος Ιωαννιτών  μαζί με τον Σύλλογο Ξενοδόχων κατά πρώτο λόγο και ό Περιφερειάρχης και εμείς οι πολίτες αυτής της πόλης κατά δεύτερο λόγο τι κάνουμε;..
»… Η πρότασή μου είναι απλή και καθαρή. Ο κ. Δήμαρχος μαζί με τον Σύλλογο Ξενοδόχων, άμεσα να συγκαλέσουν ανοιχτή λαϊκή Συνέλευση όλων των κατοίκων της πόλης και του νομού Ιωαννίνων και αφού μας ενημερώσουν οι ιθύνοντες και η τοπική εξουσία για το πώς ακριβώς έχει η «ιστορία» του αεροδρομίου της πόλης και των πτήσεων, να δώσει το δικαίωμα στους πολίτες να εκφραστούν και να αποφασίσουν δημοκρατικά (δημοκρατία δεν θέλουμε να έχουμε) για την τύχη του αεροδρομίου και των πτήσεων.
»Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κεντρική εξουσία λόγω λειτουργίας της Ιόνιας οδού, αλλά και λοιπών συμφερόντων δεν σκοτίζεται και πολύ αν θα κλείσει το αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Για μένα είναι μέγα λάθος να κλείσει…
»…Το αεροδρόμιο Ιωαννίνων είναι ευκαιρία να γίνει ένα Δημοτικό αεροδρόμιο (πιο έξυπνοι είναι οι του Δήμου Φρανκφούρτης) χαμηλού κόστους και σε συνεργασία με πολλές εταιρείες χαμηλού κόστους, και υπάρχουν αρκετές, είτε charters είτε εσωτερικών αερογραμμών…».


proinoslogos.gr


Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Στα… ώτα του Περιφερειάρχη πρόταση του Αγγ. Κολέμπα για το Αεροδρόμιο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1151658290710479667
Σχόλια
item