Στη Μύκονο η Ναμπίλα Μπενάτια και ο Τομάς Βεργκάρα Στη Μύκονο η Ναμπίλα Μπενάτια και ο Τομάς Βεργκάρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στη Μύκονο η Ναμπίλα Μπενάτια και ο Τομάς Βεργκάρα

Στη Μύκονο η Ναμπίλα Μπενάτια και ο Τομάς Βεργκάρα

Τα στενά και τις παραλίες της Μυκόνου φαίνεται ότι διάλεξε η Γαλλίδα τηλεπερσόνα Ναμπίλα Μπενάτια και ο σύντροφός της Τομάς Βεργκάρα για να ξαναζωντανέψουν τον παθιασμένο έρωτά τους. 

Ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα του νέου τους ριάλιτι το ζευγάρι εντοπίστηκε στις παραλίες του ελληνικού νησιού να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. 

Τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι έγιναν στην μακρινή Αυστραλία και θα βγει στον γαλλικό τηλεοπτικό αέρα τον Σεπτέμβριο με τίτλο «Οι απίστευτες περιπέτειες της Ναμπίλα και του Τομάς στην Αυστραλία». 

Η Ναμπίλα ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από τα ριάλιτι της γαλλικής τηλεόρασης και έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν τον Νοέμβριο του 2014 μαχαίρωσε στο θώρακα και τον λαιμό τον, από τότε αρραβωνιαστικό της, Τομάς. 

Το ζευγάρι ξεπέρασε τα προβλήματά του, αν ποτέ υπήρχαν, κάνοντας γνωστές τις κοινές περιπέτειες του μέσα από εκπομπές ριάλιτι. 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
Epirusblog Gr
5 of 5
Στη Μύκονο η Ναμπίλα Μπενάτια και ο Τομάς Βεργκάρα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3370659134639946724
Σχόλια
item