Εγκλημα πάθους βλέπουν οι αρχές πίσω από την δολοφονία του Τούρκου παρουσιαστή [εικόνες] Εγκλημα πάθους βλέπουν οι αρχές πίσω από την δολοφονία του Τούρκου παρουσιαστή [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εγκλημα πάθους βλέπουν οι αρχές πίσω από την δολοφονία του Τούρκου παρουσιαστή [εικόνες]

Εγκλημα πάθους βλέπουν οι αρχές πίσω από την δολοφονία του Τούρκου παρουσιαστή [εικόνες]
4 φορές στην πλάτη πυροβόλησε τον διάσημο Τούρκο παρουσιαστή, το πρώην μοντέλο Φιλίζ Ακέρ προτού αυτοκτονήσει και η ίδια, ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ξανθό πρώην μοντέλο έλαβε ένα τηλεφώνημα την ώρα που δειπνούσε μαζί με φίλους της και πήγε στο δωμάτιό της σε πολυτελές ξενοδοχείο.
Το πρώην μοντέλο και ο παρουσιαστής σε κοινή φωτογραφία
Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο Σασμάζ πυροβολήθηκε 4 φορές στην πλάτη την ώρα πιθανώς που προσπαθούσε να φύγει από το δωμάτιο.
Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους, καθώς σύμφωνα με ξένα μέσα μοντέλο και παρουσιαστής διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν.
Την σχέση μάλιστα επιβεβαιώνει και ανιψιά του πρώην μοντέλου στην Daily Saba, η οποία συναντήθηκε με τη θεία της λίγο πριν το μοιραίο περιστατικό. «Ο Βάταν είναι αθώος, η θεία μου ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του για χρόνια και μας έλεγε για πολύ καιρό ότι θα έπαιρνε διαζύγιο από τη γυναίκα του και θα την παντρευόταν», τόνισε η Eρκάν.
Ο Σασμάζ γεννήθηκε το 1974 στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε την καριέρα από πρακτορείο μοντέλων το 1993.
Συμμετείχε σε αρκετές διαφημίσεις και βιντεοκλίπ. Το 2000 εργάστηκε ως παρουσιαστής σε πρωινό πρόγραμμα για το ATV που κράτησε για τέσσερα χρόνια, και ακολούθησε καριέρα ως παρουσιαστής τηλεοπτικού μαγκαζίνο για εννιά χρόνια. Συμμετείχε, επίσης, σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.
Με την γυναίκα του στον γάμο τους

Epirusblog Gr
5 of 5
Εγκλημα πάθους βλέπουν οι αρχές πίσω από την δολοφονία του Τούρκου παρουσιαστή [εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 1152708498599541992
Σχόλια
item