Τρακτέρ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για να υποδεχτούν τον Τσίπρα στη ΔΕΘ Τρακτέρ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για να υποδεχτούν τον Τσίπρα στη ΔΕΘ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τρακτέρ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για να υποδεχτούν τον Τσίπρα στη ΔΕΘ

Τρακτέρ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για να υποδεχτούν τον Τσίπρα στη ΔΕΘ
Κάλεσμα σε αγρότες και κτηνοτρόφους για συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ με αφορμή τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ, απευθύνει η πανελλαδική επιτροπή μπλόκων.
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 6:30 μμ, στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αγρότες – κτηνοτρόφοι
ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη, στις 6:30 μμ, στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.
Για να διατρανώσουμε, μαζί μ ε τους συμμάχους μας τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, την αγωνιστική μας αντίσταση στη νέα λεηλασία σε βάρος μας που προωθούν η κυβέρνηση, η ΕΕ, το ΔΝΤ.
Κανένας μικρομεσαίος αγρότης και κτηνοτρόφος δε πρέπει να «τσιμπήσει» στην κυβερνητική προπαγάνδα περί «εξόδου από τα μνημόνια» και  «δίκαιης ανάπτυξης». 
Αυτή η «δίκαιη ανάπτυξη»  στοχεύει αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση της κερδοφορίας  του κεφαλαίου και σε ό,τι αφορά ειδικότερα στον αγροτικό χώρο,  στην εξασφάλιση ακόμα μεγαλύτερης κερδοφορίας των εμποροβιομηχάνων και των μονοπωλιακών ομίλων που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.
Για τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους αυτή η «δίκαιη ανάπτυξη» θα είναι «μια από τα ίδια και χειρότερα». Θα φέρει ακόμα χαμηλότερες τιμές για τα προϊόντα μας και λιγότερες επιδοτήσεις - ενισχύσεις, πιο ακριβά αγροτικά μέσα και εφόδια και πιο τσουχτερά φορολογικά, ασφαλιστικά και άλλα χαράτσια.  
Θα φέρει παραπέρα συγκέντρωση της γης, της  παραγωγής και της εμπορίας των αγροτπκτηνοτροφικών προϊόντων στα λίγα χέρια μεγάλων αγροτοεπιχειρηματιών και μονοπωλιακών ομίλων, που συνεπάγεται ακόμα μεγαλύτερο ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων.
Αγρότες  - κτηνοτρόφοι
Με τους μαζικούς και σκληρούς αγώνες μας, σε συμμαχία με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα,  στόχο έχουμε να βάλουμε κάποιο φρένο στην ΚΑΠ της ΕΕ και στην γενικότερη πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων που μας οδηγεί στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. 
Η προοπτική  των αγώνων μας  βρίσκεται σ’ ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης στη χώρα μας, που θα εγγυάται σταθερή δουλειά και καλό εισόδημα για τους αγροτοκτηνοτρόφους, παραγωγή επαρκών, φτηνών και ποιοτικών προϊόντων για τη διατροφή και τη ένδυση του ελληνικού λαού, καθώς και πρώτων υλών για την ανάπτυξη της βιομηχανίας.
Σ’ αυτόν τον αγωνιστικό δρόμο και μ’ αυτή την προοπτική θα συνεχίσει να βαδίζει το οργανωμένο κίνημα της μικρομεσαίας αγροτιάς.
Αγρότες – κτηνοτρόφοι 
ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ που μπορεί ν’ αποτελέσει την  αφετηρία νέων, ακόμα πιο αποφασιστικών και μαζικών λαϊκών αγώνων, ενάντια την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.».

Epirusblog Gr
5 of 5
Τρακτέρ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για να υποδεχτούν τον Τσίπρα στη ΔΕΘ
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 1467060788926072038
Σχόλια
item