Άρτα: Άγναντα - Ομόφωνα Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ο Δημ. Φίλος Άρτα: Άγναντα - Ομόφωνα Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ο Δημ. Φίλος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Άγναντα - Ομόφωνα Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ο Δημ. Φίλος

Άρτα: Άγναντα - Ομόφωνα Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ο Δημ. Φίλος
Ομόφωνα Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγνάντων, εξελέγη ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Φίλος, ο οποίος με σχετική ανακοίνωσή του τονίζει μεταξύ άλλων ότι το χωριό πρέπει να ξαναβρεί τη θέση που είχε, αφού όπως σημειώνει έχει "εγκαταλειφθεί" από τις Δημοτικές αρχές.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Φίλου, έχει ως εξής:
"Θέλω να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μου για την τιμή που μου έκαναν και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου με την ψήφο τους την προηγούμενη Κυριακή, εκλέγοντάς με πρώτο σε ψήφους, κατά τη διαδικασία εκλογής νέων μελών του ΔΣ του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.
Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω και όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του ΔΣ, που με εξέλεξαν ομόφωνα Πρόεδρο.
Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο που μας αναλογεί, ώστε το χωριό μας να ξαναβρεί τη θέση που είχε, κατά τα τελευταία χρόνια, χάσει, αφού είχε "εγκαταλειφθεί" από τις δημοτικές αρχές, που δεν μας απέδωσαν ό,τι μας αναλογούσε ως προς την ανάδειξη της περιοχής μας, τα έθιμα και τις παραδόσεις, την τοπική οικονομία, την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, παρά τις προσπάθειες του Συλλόγου, των Αδελφοτήτων καθώς και ορισμένων εκ των αιρετών εκπροσώπων μας".
ixotisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Άγναντα - Ομόφωνα Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ο Δημ. Φίλος
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 938999322280538765
Σχόλια
item