Έλενα Ασημακοπούλου: Δεν θα πιστεύετε ποια ήταν η πρώτη της δουλειά… Έλενα Ασημακοπούλου: Δεν θα πιστεύετε ποια ήταν η πρώτη της δουλειά… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Ασημακοπούλου: Δεν θα πιστεύετε ποια ήταν η πρώτη της δουλειά…

Έλενα Ασημακοπούλου: Δεν θα πιστεύετε ποια ήταν η πρώτη της δουλειά…

Η Έλενα Ασημακοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογείται πώς ασχολήθηκε με τον χώρο της μόδας ενώ αποκαλύπτει ποια ήταν η πρώτη της δουλειά. 

«Στο δημοτικό ήμουν αγοροκόριτσο και έπαιζα μπάλα με τα αγόρια. Παράλληλα. ρυθμική, μπαλέτο και ενόργανη που είναι καθαρά κοριτσίστικα αθλήματα. Στην εφηβεία τα παράτησα όλα για να διαβάσω για τις πανελλήνιες. 


Ενώ δεν με ενδιέφερε καθόλου η εξωτερική μου εμφάνιση, τελικά αποφάσισα να γραφτώ σε μια σχολή αισθητικής – κομμωτικής, την οποία και ολοκλήρωσα», ανέφερε στο περιοδικό "People".

Η επαφή με τον χώρο της ομορφιάς έγινε η αφορμή να βρεθεί στα καλλιστεία του ΑΝΤ1;

«Μόλις τελείωσα τη σχολή ξεκίνησα να δουλεύω ως κομμώτρια γιατί ήθελα να είμαι ανεξάρτητη οικονομικά. Εκεί, μια από τις πελάτισσες μου ήταν η κυρία Τρανούλη, του γνωστού οίκου μόδας. 


Εκείνη μου είπε πως θα έπρεπε να συμμετέχω στα καλλιστεία, γιατί είμαι πολύ όμορφη. Μου φάνηκε αστείο αλλά από ευγένεια είπα πως θα είχε ενδιαφέρον. Την επόμενη ημέρα, λοιπόν, η κα Τρανούλη επέστρεψε με μια φωτογραφική μηχανή Polaroid. 

Με τράβηξε δυο φωτογραφίες, μια ολόσωμη και μια πορτρέτο και έφυγε. Λίγες ημέρες αργότερα χτύπησε το τηλέφωνό μου, ήταν από τη διοργάνωση, και μου ζήτησαν να περάσω casting. Δεν το πίστευα! 

Σε όλα τα casting πήγαινα με τη μαμά μου, γιατί ένιωθα ένα φόβο και μια αμηχανία, ώσπου έφτασε η βραδιά των καλλιστείων και κατέκτησα τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς», εξιστορεί γελώντας.

Και συμπληρώνει: «Μέχρι να τελειώσω το σχολείο δεν ήμουν καν όμορφη, ήμουν κοντή – πάντα τελευταία στην παρέλαση –, δεν είχα βάψει ποτέ τα μαλλιά μου και δεν είχα βάλει ποτέ τακούνια. Ξαφνικά πήγα στα καλλιστεία και έφυγα και με τίτλο, ήταν κάπως σουρεάλ».
Epirusblog Gr
5 of 5
Έλενα Ασημακοπούλου: Δεν θα πιστεύετε ποια ήταν η πρώτη της δουλειά…
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6470409501205542809
Σχόλια
item