Γιάννενα: Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του χλοοτάπητα Γιάννενα: Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του χλοοτάπητα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του χλοοτάπητα

Γιάννενα: Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του χλοοτάπητα
Το αργότερο αύριο Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο Εθνιό Στάδιο Ζωσιμάδες. 
Ήδη μέχρι χθες αργά το μεσημέρι είχε καλυφθεί ο μισός αγωνιστικός χώρος με το συνεργείο να εργάζεται εντατικά και τα φορτηγά με τον έτοιμο χλοοτάπητα να φτάνουν το ένα μετά το άλλο στους Ζωσιμάδες.
Ο ανάδοχος εργολάβος υπεύθυνος της εταιρείας που έχει αναλάβει την αντικατάσταση του χλοοτάπητα Θεοφάνης Γεννάτος βρέθηκε χθες και αυτός στο Εθνικό Στάδιο και μίλησε στην «Ε» και το ITV για τις εργασίες και φυσικά για το εάν θα προκύψει εκ νέου πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο τους δύσκολους χειμερινούς μήνες. 
Ο κ. Γεννάτος τόνισε πως οι «Ζωσιμάδες» έχουν έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους στη Σούπερ Λίγκα, που θα βοηθήσει κυρίως την ομάδα του ΠΑΣ να αποδίδει αυτό που μπορεί στην έδρα της. 
Σημείωσε ωστόσο πως το κρίσιμο σημείο είναι η συντήρηση, η οποία θα γίνεται σε καθημερινή βάση, αλλά θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα, όπως ισχύει σε όλα τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τους αγώνες και τις προπονήσεις της. 
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά στο Εθνικό Στάδιο, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών που δεν βοηθούν να «δέσει» ο χλοοτάπητας. 
Ο κ. Γεννάτος τόνισε πως λογικά θα γίνουν κάποιες ζημιές στο χλοοτάπητα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ όμως ακολουθεί ένα διάστημα 20 ημερών, που ο ΠΑΣ αγωνίζεται εκτός έδρας και υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος στο οποίο ο χλοοτάπητας θα γίνει όπως ακριβώς πρέπει. 
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση όχι στο φετινό πρωτάθλημα αλλά όλα τα επόμενα χρόνια, να έχουμε αντίστοιχες εικόνες με αυτές του παρελθόντος στο γήπεδο. 
Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μία κακή υποδομή κάτω από το χλοοτάπητα, όμως πλέον έχουμε αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι ευρωπαϊκού επιπέδου», σημείωσε ο κ. Γεννάτος.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του χλοοτάπητα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4007533906324800007
Σχόλια
item