Γιάννενα: Γλέντι αλληλεγγύης από το Εργατικό Κέντρο Γιάννενα: Γλέντι αλληλεγγύης από το Εργατικό Κέντρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Γλέντι αλληλεγγύης από το Εργατικό Κέντρο

Γιάννενα: Γλέντι αλληλεγγύης από το Εργατικό Κέντρο

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πανεργατικό αγωνιστικό μέτωπο διοργανώνει το δημοτικό γλέντι αλληλεγγύης στην πόλη των Ιωαννίνων. 

Επίκεντρο της εκδήλωσης, η κεντρική πλατεία, την προσεχή Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 21.00, συνοδεία παραδοσιακής ηπειρώτικης μουσικής και μίας μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς. 

Με την εκδήλωση αυτή όπως τόνισε η Ανδρεάνα Λεφτάκη, πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού και τουριστικών επαγγελμάτων Ιωαννίνων γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για την ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα, αλλά και δράσεων που υλοποιεί το ΕΚΙ και το ΠΑΜΕ, όπως είναι τα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα. 

Και αιμοδοσία Την προσεχή Δευτέρα επίσης 28 Αυγούστου στο Εργατικό Κέντρο από τη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοληψία, με στόχο την ενίσχυση των τμημάτων αιμοδοσίας των νοσοκομείων έπειτα και από τις σοβαρές ελλείψεις που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Γλέντι αλληλεγγύης από το Εργατικό Κέντρο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4506909365192263175
Σχόλια
item