Η Τραϊάνα Ανανία κλέβει τις εντυπώσεις ως άλλη Καίτη Γαρμπή

Η Τραϊάνα Ανανία κλέβει τις εντυπώσεις ως άλλη Καίτη Γαρμπή

Η Τραϊάνα Ανανία εκτός από όμορφη γυναίκα είναι και πολύ ταλαντούχα. 

Έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές» ενώ αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό όταν χόρεψε τσιφτετέλι στην εκπομπή «Στην Υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου, όπου είχε βρεθεί ως καλεσμένη. 

Τα τελευταία χρόνια η Τραϊάνα ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το πρώτο της τραγούδι, το οποίο είναι διασκευή μεγάλης επιτυχίας της Καίτης Γαρμπή. Πρόκειται για το τραγούδι «Ξυπόλητη χορεύω» του Κώστα Τουρνά. 



Δείτε το video clip με πρωταγωνίστρια την Τραϊάνα Ανανία σε σκηνοθεσία του Γιάννη Φαφουτάκη...




Λίγα λόγια για την Τραϊάνα Ανανία 

Είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και ηθοποιός. Το 2011 αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Βασίλης Διαμαντόπουλος» και πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις της στο Υπουργείο Πολιτισμού ως ηθοποιός. 


Από τότε έχει εργαστεί και στο κινηματογράφο και στο θέατρο κι έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς και σκηνοθέτες, όπως ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Γιώργος Κιμούλης, Ο Κων/νος Μαρκουλάκης, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Κώστας Γἀκης με την ομάδα ΙΔΕΑ. 

Η Τραιάνα έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσω της συμμέτοχής της στην καθημερινή σειρά του Αντέννα «Συμμαθητές» με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ιρις. Η τραγουδιστική καριέρα της ξεκίνησε το 2013 όταν συνεργάστηκε πρώτη φορά με τους ΟΝΙΡΑΜΑ σε καλοκαιρινή σεζόν.

Έκτοτε ακολούθησαν διάφορες συνεργασίες με νυχτερινά κέντρα live διασκέδασης σε Αθήνα και επαρχία. Από τον χειμώνα του 2017 έχει δημιουργήσει την δική της μπάντα με gypsy jazz διασκευές σε ξένα και ελληνικά κομμάτια.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Τραϊάνα Ανανία κλέβει τις εντυπώσεις ως άλλη Καίτη Γαρμπή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7165597920945351866
item