Εξελίξεις στην υγεία της Κατερίνας Βρανά! Τι συνέβη; Εξελίξεις στην υγεία της Κατερίνας Βρανά! Τι συνέβη; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εξελίξεις στην υγεία της Κατερίνας Βρανά! Τι συνέβη;

Εξελίξεις στην υγεία της Κατερίνας Βρανά! Τι συνέβη;
Παίρνει εξιτήριο η Κατερίνα Βρανά.
Η γνωστή ηθοποιός σε μια περιοδεία της σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, στην συνέχεια διαπιστώθηκε πως η ηθοποιός έπασχε από σκωληκοειδίτιδα. 
Η ηθοποιός λόγο της κακής διάγνωσης στην αρχή είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα.Σήμερα η Κατερίνα πήρε εξιτήριο παρ’όλα αυτά θα είναι σε συχνή παρακολούθηση από τους γιατρούς της.Ενώ συγκεκριμένα το εξιτήριο αναφέρει: «Αθήνα, 09 Αυγούστου 2017 – Η βραβευμένη Stand Up Comedian Βρανά Αικατερίνη έλαβε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ύστερα από δυόμιση μήνες νοσηλείας.
Η κα. Βρανά είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ερχόμενη από το νοσοκομείο της Μαλαισίας στο οποίο νοσηλεύθηκε για ένα μήνα. Εκεί είχε υποβληθεί σε επείγουσα σκωληκοειδεκτομή και ειλεοστομία λόγω ευρημάτων φλεγμονής ειλεού και τυφλού. Μετεγχειρητικά είχε εμφανίσει βαρύτατο σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια.
Κατά την εισαγωγή της στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την περίπτωσή της ανέλαβε ομάδα εξειδικευμένων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (χειρουργοί, λοιμωξιολόγοι, ηπατολόγοι, νευρολόγοι, οφθαλμίατροι, αιματολόγοι, αναισθησιολόγοι, γαστρεντερολόγοι), με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Στρατούλια, Γενικό Χειρουργό, Διευθυντή της Κλινικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την κα Αθηνά Στούπη, Λοιμωξιολόγο, Διευθύντρια του Ιατρείου Ταξιδίων “Travel Health” στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την κα Χριστίνα Παλαμάρου, Παθολόγο Ηπατολόγο, Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τον κ. Παναγιώτη Σεχόπουλο, Γαστρεντερολόγο, Διευθυντή Γ’ Ενδοσκοπικού Τμήματος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την κα Κλημεντίνη Καραγεωργίου, Νευρολόγο, Διευθύντρια Νευρολογικού Τμήματος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την κα Άννα Πηγαδίτου, Αιματολόγο, Διευθύντρια Αιματολογικής Κλινικής & Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τον κ. Περικλή Κοσμίδη, Οφθαλμίατρο, Διευθυντή Οφθαλμολογικής Κλινικής και υπεύθυνο του Τμήματος Laser, Φλουοροαγγειογραφίας και Βυθού στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τον κ. Παπαγεωργίου Ευάγγελο, Αναισθησιολόγο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της υπεβλήθη στο σύνολο των ενδεδειγμένων θεραπευτικών πράξεων, συντηρητικών και επεμβατικών, με αποτέλεσμα την προοδευτική βελτίωση της γενικής της κατάστασης.
Η κα. Βρανά, μετά την έξοδό της, θα παρακολουθείται τακτικά από τους ιατρούς του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και θα ακολουθήσει κύκλο φυσιοθεραπείας.»
YouWeekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Εξελίξεις στην υγεία της Κατερίνας Βρανά! Τι συνέβη;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3119569386421409702
Σχόλια
item