Το μεροκάματο του τρόμου! Δύο οι νεκροί στο εργατικό δυστύχημα στη Λακωνία Το μεροκάματο του τρόμου! Δύο οι νεκροί στο εργατικό δυστύχημα στη Λακωνία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το μεροκάματο του τρόμου! Δύο οι νεκροί στο εργατικό δυστύχημα στη Λακωνία

Το μεροκάματο του τρόμου! Δύο οι νεκροί στο εργατικό δυστύχημα στη Λακωνία
Δύο είναι τελικά οι νεκροί και δύο οι τραυματίες από το εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Τρίτη το πρωί σε αντλιοστάσιο κοντά στην πλατεία Πηγών στη Σκάλα Λακωνίας.
Πρόκειται για έναν 51χρονο εργάτη υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος εκτελούσε εργασίες καθαρισμού ενός φρεατίου και για έναν 37χρονο Έλληνα που έσπευσε για να βοηθήσει το συνάδελφό του, όταν έχασε τις αισθήσεις του.
Οι δύο τραυματίες είναι ένας 66χρονος κι ένας 22χρονος, οι οποίοι τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους δύο πρώτους και οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Σπάρτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 51χρονος εργάτης μπήκε στο φρεάτιο για να το καθαρίσει, όμως αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Αμέσως έσπευσε στο σημείο ο 37χρονος, ο οποίος όμως αντιμετώπισε και αυτός αναπνευστικά προβλήματα. Βλέποντας τι συνέβαινε, ο 66χρονος και ο 22χρονος έτρεξαν να βοηθήσουν, αλλά αντιμετώπισαν και εκείνοι αναπνευστικά προβλήματα.
Κάτοικοι της Σκάλας ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Πρώτα ανέσυραν τον 51χρονο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και τους υπόλοιπους τρεις.
Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 51χρονου και του 37χρονου θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Το μεροκάματο του τρόμου! Δύο οι νεκροί στο εργατικό δυστύχημα στη Λακωνία
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 1932540783859481693
Σχόλια
item