Γιάννενα: Το τουρνουά μπάσκετ στο επίκεντρο των εκδηλώσεων στον Ελαφότοπο Γιάννενα: Το τουρνουά μπάσκετ στο επίκεντρο των εκδηλώσεων στον Ελαφότοπο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το τουρνουά μπάσκετ στο επίκεντρο των εκδηλώσεων στον Ελαφότοπο

Γιάννενα: Το τουρνουά μπάσκετ στο επίκεντρο των εκδηλώσεων στον Ελαφότοπο

Το τουρνουά 3 on 3 μπάσκετ, που θα λάβει χώρα από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου στο Γκράτζειο αθλητικό κέντρο Ελαφότοπου, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός όμιλος Ελαφότοπου  Ζαγορίου.  

Ο Α.Ο. Ελαφότοπου δραστηριοποιείται από το 1971 και έχει έδρα το Γκράτζειο αθλητικό κέντρο στο οποίο το 2015 κατασκεύασε τελευταίας γενιάς γήπεδο εξωτερικού χώρου πολλαπλών χρήσεων. 


Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 32 ομάδες, θα χωριστούν σε 8 ομίλους, ενώ η τελική φάση θα γίνει τη Παρασκευή 11 Αυγούστου. 


Στους συμμετέχοντες θα δοθεί official φανέλα Athlos, ισοτονικά ποτά, βραβεία και έπαθλα για τους F4, αναμνηστικά και θα υπάρχει και ιατρική υποστήριξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά είναι το μόνο αναγνωρισμένο από τη FIBA στην Ήπειρο, ενώ από φέτος το 3on3 αποτελεί ολυμπιακό άθλημα. 

Για το τουρνουά μίλησε στον «Π.Λ» ο υπεύθυνος της διοργάνωσης και μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Κ. Ντιναλέξης που υπογράμμισε ότι στο επίκεντρο του Α.Ο. Ελαφότοπου και των υπολοίπων συντελεστών είναι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος και κάθε χρόνο η διοργάνωση να ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι πιο πάνω.


Παράλληλα, ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον συμμετεχόντων από όλη την Ήπειρο, θα φιλοξενηθούν περίπου 120 αθλητές και κάλεσε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει τη διοργάνωση που σκοπό έχει να αναδείξει το άθλημα στη περιοχή του Ζαγορίου. 


Τέλος, τόνισε ότι το γήπεδο δεν έχει κατασκευαστεί από δημόσιο ή κρατικό φορέα, αλλά αποτελεί προϊόν χρόνιων προσπαθειών και εθελοντικής προσφοράς των μελών και φίλων του Συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές στα τηλ: 6944-681912 (Γιώργος Ντιναλέξης), 6978-152244 (Μιχάλης Ντιναλέξης).


ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Το τουρνουά μπάσκετ στο επίκεντρο των εκδηλώσεων στον Ελαφότοπο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7139394308706846656
Σχόλια
item