Άρτα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑΣ Άρτα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑΣ

Άρτα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑΣ
"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροσπηλιωτων Τζουμέρκων θέτοντας ως στόχο την εκπλήρωση των επιθυμιών όλων των συγχωριανών να μην χάνονται τα έθιμα και οι παραδόσεις, να γίνονται εκδηλώσεις και να προβάλλεται ο τόπος μας, ανέλαβε να διοργανώσει το φετινό διήμερο πανηγύρι του χωριού μας...

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων για την παραχωρηση της πλατείας ,"Τα Νέα της Μικροσπηλιάς 24" για την προβολή της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς και δωροθέτες που βοήθησαν σε αυτη μας την προσπάθεια και που φαίνονται στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και παραβρέθηκαν στο πανηγύρι καθώς και όσοι βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή του και ειδικότερα: τους Ευταξία Σωτήρη, Μάμαλη Θωμά και Μπουτζικούδη Γιάννη.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ζαφείρη Κων/νο για την προσφορά των πανό,των αφισών και των λαχνών, τον Τσίτσικα Σωτήριο για τον φωτισμό της πλατείας και την παραχώρηση ενός ψυγείου του, τον Θωμά Γιώργο για το στήσιμο της εξέδρας, τον Τσιρώνη Τάσο για την φύλαξη των κρεάτων στα ψυγεία του, την Κορδούλα Γωγώ για τα φορολογικά ζητήματα,την Τσιρώνη Σοφία, Τσεσμελή Αγγελική, Σαντούκου Νεφέλη και Αρβανίτη Φωτεινή για την λαχειοφόρο και τους Δοσούλα Αλέξανδρο, Μάμαλη Κων/νο και Τσιρώνη Αλέξιο για τις φωτογραφίες και τα βίντεο. 

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χωριανούς που βοήθησαν στην αφισοκόλληση ,στο στήσιμο των πανό και στο να κουβαληθούν τα τραπέζια,οι καρέκλες και τα ψυγεία από την αποθήκη στο χώρο της πλατείας.

Ευελπιστούμε να ανταποκριθήκαμε επαρκώς στις απαιτήσεις της εκδήλωσης και περιμένουμε να δώσουμε όλοι το παρόν και να ανταμώσουμε και στις επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν σύντομα τόσο στην Αθήνα όσο και στο χωριό".

taneatismikrospilias24.weebly.com
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑΣ
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3687331732509933042
Σχόλια
item