Γιώργος Χρανιώτης: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη νέα σύντροφό του Γιώργος Χρανιώτης: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη νέα σύντροφό του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Χρανιώτης: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη νέα σύντροφό του

Γιώργος Χρανιώτης: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη νέα σύντροφό του

Μπορεί να πέρασαν αρκετούς μήνες μακριά, όσο εκείνος συμμετείχε στο reality show επιβίωσης Survivor, αλλά πλέον ο Γιώργος Χρανιώτης έχει επιστρέψει και έχει βάλει στόχο να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο, στο πλάι της συντρόφου τους, Γεωργίας Αβασκαντήρα! 

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει το καλοκαίρι του, ξεκλέβοντας χρόνο από τις πρόβες προετοιμασίας ενός γεμάτου θεατρικού χειμώνα που πρόκειται να ζήσει ο αγαπητός ηθοποιός!

Ο Γιώργος και το κορίτσι του μπορεί να έχουν 21 χρόνια διαφορά, αλλά αυτό φαίνεται πως καθόλου δεν τους εμποδίζει να “χτίσουν” μια ζηλευτή σχέση που… μετρά ήδη ένα χρόνο! 

Εκείνη είναι χορεύτρια και μοιάζει να απολαμβάνει το νεανικό χαρακτήρα του ηθοποιού, ενώ τα κοινά ενδιαφέροντά τους και το χιούμορ τους είναι τα στοιχεία που τους ενώνουν. 

Γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι μέσω κοινών γνωστών στην Τήνο, όπου έκαναν και οι δύο τις διακοπές τους και από τότε είναι αχώριστοι, παρά το μεγάλο διάστημα που πέρασαν μακριά, λόγω των υποχρεώσεων του Γιώργου Χρανιώτη απέναντι στην παραγωγή του παιχνιδιού Survivor.

Πρόσφατα, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Realnews βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Γιώργος έχει ξεκινήσει τις πρόβες για την παράσταση “Η ώρα του διαβόλου” που πρόκειται να παρουσιαστεί μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο. 

Η νεαρή Γεωργία, όμως, δεν άφησε μόνο το σύντροφό της και ταξίδεψε μαζί του στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να περάσουν χρόνο μαζί, όπως και έκαναν!

Παρακάτω μπορείς να δεις τις φωτογραφίες που “μοιράζονται” στα social media και στις οποίες δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους:


Με πληροφορίες από την εφημερίδα Realnews.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιώργος Χρανιώτης: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη νέα σύντροφό του
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3363630171966784863
Σχόλια
item