Η συνάντηση Μενεγάκη – Παπαρίζου: Τι είπαν οι δύο γυναίκες; Η συνάντηση Μενεγάκη – Παπαρίζου: Τι είπαν οι δύο γυναίκες; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η συνάντηση Μενεγάκη – Παπαρίζου: Τι είπαν οι δύο γυναίκες;

Η συνάντηση Μενεγάκη – Παπαρίζου: Τι είπαν οι δύο γυναίκες;
Συνέντευξη στο περιοδικό «Γυναίκα» και στη Χριστίνα Πολίτη παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου που αποκάλυψε μεταξύ άλλων τη συνάντηση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τι είπαν οι δύο γυναίκες!
Πάντως από την πρώτη μέχρι τη δεύτερη εμφάνιση στη Eurovision η Έλενα Παπαρίζου μοιάζει άλλος άνθρωπος. Στην πρώτη συνεσταλμένη και μετρημένη και στη δεύτερη εκρηκτική και απελευθερωμένη.
Αυτό είναι το ωραίο! Δεν είναι ωραίο πράγμα να ωριμάζεις και να απελευθερώνεσαι; Εσύ, που ξέρω πως έχεις εξαιρετικά καλή σχέση με τον εαυτό σου, με καταλαβαίνεις. Δεν ενηλικιώνεσαι, δεν μεγαλώνεις, αλλά ωριμάζεις και αποκτάς σιγουριά. Επίσης εκτιμάς την αξία του άντρα και της φιλίας.
Αυτό λέγαμε με την Ελένη Μενεγάκη προχθές, πόσο καλά είμαστε και πόση ευτυχία μάς βρήκε στο μέσο της ζωής, δεν το περιμέναμε. Άρα εσύ στα 35 είσαι πολύ μικρή ακόμα.
Όταν είδα την Ελένη προχθές απαστράπτουσα, της είπα: «Μα πώς είναι δυνατόν να ομορφαίνεις κάθε μέρα που περνάει;» Είναι μια γυναίκα που γίνεται πιο όμορφη κάθε φορά που γίνεται μάνα. Είναι σπουδαία – είδωλο.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η συνάντηση Μενεγάκη – Παπαρίζου: Τι είπαν οι δύο γυναίκες;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2425442140701298578
Σχόλια
item