Γιάννενα: Ο Δήμος επενδύει στην τουριστική προβολή! Γιάννενα: Ο Δήμος επενδύει στην τουριστική προβολή! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ο Δήμος επενδύει στην τουριστική προβολή!

Γιάννενα: Ο Δήμος επενδύει στην τουριστική προβολή!
Ο τουρισμός είναι σοβαρή υπόθεση.. Και ως τέτοια την αντιλαμβάνεται ο Δήμος Ιωαννιτών. Έτσι χαράσσει την δική του στρατηγική στην οποία μάλιστα επενδύει!!!
Στον αέρα βρίσκεται ήδη διαγωνισμός και μάλιστα ύστερα από μελέτη που ανέδειξε την ανάγκη δράσεων τουριστικής προβολής, προώθησης και παρουσίας του προορισμού «Ιωάννινα» ύψους 52 χιλιάδων ευρώ...
Η προβολή, προώθηση και παρουσίαση θα συμπεριλαμβάνει επίσκεψη σε τρεις πόλεις της Γερμανίας και σε μία πόλη της Κύπρου... Και για να το πετύχει ο Δήμος αναζητά εταιρία εξειδικευμένη στο χώρο του τουριστικού μάρκετινγκ!
Και δεν σταματά εδώ...
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Παρασκευής θα αποφασίσει την διάθεση ποσού 15 χιλιάδων ευρώ περίπου, προκειμένου να διαφημίσει τα Γιάννινα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Προφανώς και για την δράση αυτή θα αναζητηθούν οι ειδικοί... Άλλωστε ο τουρισμός είναι σοβαρή υπόθεση και κάθε επένδυση μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι!
epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Δήμος επενδύει στην τουριστική προβολή!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1789309110205236629
Σχόλια
item