Αναδίπλωση Καμμένου για Βούτση: Δεν είμαστε Ταλιμπάν -Στηρίζουμε την κυβέρνηση

Αναδίπλωση Καμμένου για Βούτση: Δεν είμαστε Ταλιμπάν -Στηρίζουμε την κυβέρνηση
Μετά την αρχική τρικυμία από το άδειασμα του Πάνου Καμμένου στον Νίκο Βούτση, ο υπουργός Αμυνας με σημερινές του δηλώσεις ρίχνει τους τόνους και ξεκαθαρίζει πως οι ΑΝΕΛ θα μείνουν μέχρι τέλους με τον Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για προσωπικές απόψεις του προέδρου της Βουλής. Μάλιστα, πρόσθεσε πως είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του.
Παράλληλα ο κ. Καμμένος έριξε ακόμα περισσότερο τους τόνους εξηγώντας γιατί αντέδρασε έντονα χθες. «Τέτοιου είδους δηλώσεις αφορούν τον καθένα και τα πιστεύω του. Όταν, όμως, γίνονται από τον πρόεδρο της Βουλής, έχουν ανάγκη μιας απάντησης από εμάς τους ΑΝΕΛ που μετέχουμε στην κυβέρνηση», είπε. 
Όπως είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής, «δεν είμαστε "Ταλιμπάν" της Ορθοδοξίας, αλλά η Ελλάδα έχει Σύνταγμα που προβλέπει ότι η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος». Ρίχνοντας, δε, ακόμα περισσότερο τους τόνους, ξεκαθάρισε πως «εκεί που έχουμε διαφωνία το συζητάμε και όπου μένει η διαφωνία δεν προχωρούμε μαζί. 
Έχουμε βρει τρόπο συνεννόησης και κατανόησης», τόνισε χαρακτηριστικά, «συμμετέχουμε στην κυβέρνηση έχοντας βάλει τις δικές μας κόκκινες γραμμές, σε αυτά τα θέματα έχουμε τις απόψεις μας διαφωνούμε πολλές φορές». Πρόσθεσε, επίσης, πως «φροντίζουμε με τον κ. Τσίπρα να μη μαζεύονται πολλά ώστε να μη φτάσουμε στο σημείο αυτό».
Χαρακτηριστικό της στάσης πίστης τού υπουργού Άμυνας στον Αλέξη Τσίπρα ήταν και η αντίδρασή του στις αποκαλύψεις Βαρουφάκη, όταν και απάντησε αρχικά ότι «για να καταλάβει τον Βαρουφάκη κάποιος θέλει μεταφραστή» και ότι η κυβέρνηση του πρώτου εξαμήνου του 2015 δεν πλήγωσε τη χώρα, «γιατί εκεί κατάλαβαν οι δανειστές ότι η Ελλάδα δεν θα είναι έρμαιο των αποφάσεων, δεν θα έχουν έναν πρωθυπουργό που θα τους προσφέρει περισσότερα από όσα ζητούν».
Για τους σημαιοφόρους
Στο θέμα που προέκυψε με την κλήρωση των σημαιοφόρων, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως έχουν να κάνουν με το Δημοτικό, δεν είναι ταμπού στο Δημοτικό, όλοι έχουν το δικαίωμα να κρατούν τη σημαία, τονίζοντας μάλιστα «βεβαίως και δεν διαφωνώ».
Όπως είπε ο κ. Καμμένος, το δικαίωμα ενός παιδιού να παρελάσει πρώτο και όχι στην τελευταία σειρά δεν πρέπει να το στερούμε και αυτό δεν είναι θέμα στο οποίο πρέπει να κάνουμε αντιπολίτευση.

epirusblog.gr
5 of 5
Αναδίπλωση Καμμένου για Βούτση: Δεν είμαστε Ταλιμπάν -Στηρίζουμε την κυβέρνηση
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8632001047544963102
item