Γιάννενα: Μια βραδιά… μαγική στην Ε.Η.Μ. με την Ελένη Βιτάλη Γιάννενα: Μια βραδιά… μαγική στην Ε.Η.Μ. με την Ελένη Βιτάλη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μια βραδιά… μαγική στην Ε.Η.Μ. με την Ελένη Βιτάλη

Γιάννενα: Μια βραδιά… μαγική στην Ε.Η.Μ. με την Ελένη Βιτάλη

Τυχεροί όσοι Γιαννιώτες βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ. όπου απόλαυσαν ζωντανά, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στην πόλη μας, την κορυφαία σήμερα, χωρίς αμφιβολία, Ελληνίδα ερμηνεύτρια, την Ελένη Βιτάλη.

Παρέα με τον Νίκο Ζιώγαλα παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα μεγάλων επιτυχιών από την προσωπική δισκογραφία τους, αλλά και επιλεγμένα κομμάτια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών που όλοι γνωρίζουμε κι αγαπάμε.


Ήταν όμως η μοναδική φωνή της Ελένης Βιτάλη που μάγεψε το κοινό και σημάδεψε την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το αθλητικό σωματείο Γιάννενα Α.Σ. και είχε μάλιστα φιλανθρωπικό σκοπό. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια παρουσίασε τραγούδια που έχει γράψει η ίδια και θεωρούνται πλέον κλασικά, όπως το «Ένα χειμωνιάτικο πρωί», φτάνοντας έως τα δημοτικά, τα οποία σήκωσαν τον κόσμο για χορό!

Πριν τη συναυλία το μέλος του Δ.Σ. του Γ.Α.Σ. Κώστας Υφαντής, καλωσόρισε το κοινό, καλώντας τους Γιαννιώτες να στέλνουν τα παιδιά τους να κάνουν αθλήματα, ενώ παράλληλα επισήμανε τη στενή συνάφεια του αθλητισμού με τον πολιτισμό.


Κ. ΑΓΟΡΗΣ

proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Μια βραδιά… μαγική στην Ε.Η.Μ. με την Ελένη Βιτάλη
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8256999265730447104
Σχόλια
item