Γιάννενα: «Πρασινίζει» ξανά το γήπεδο στους Ζωσιμάδες Γιάννενα: «Πρασινίζει» ξανά το γήπεδο στους Ζωσιμάδες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: «Πρασινίζει» ξανά το γήπεδο στους Ζωσιμάδες

Γιάννενα: «Πρασινίζει» ξανά το γήπεδο στους Ζωσιμάδες

Ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να «πρασινίσει» και πάλι ο αγωνιστικός χώρος του Εθνικού Σταδίου «Ζωσιμάδες». 

Οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και ήδη από χθες ξεκίνησε η επίστρωση με την αμμοκονία, που αποτελεί το τελευταίο στάδιο πριν το στρώσιμο του έτοιμου χλοοτάπητα. 

Παράλληλα με την αμμοκονία θα τοποθετηθεί και το αποστραγγιστικό δίκτυο, ενώ τα συνεργεία του αναδόχου εργάζονται πυρετωδώς ώστε να δώσουν τις κατάλληλες κλίσεις στο έδαφος. 

Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά με ένα πλήρως ελεγχόμενο ηλεκτρονικά σύστημα, όπου μέσα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αισθητήρες laser τα μηχανήματα επίστρωσης ρυθμίζουν ανάλογα την ποσότητα του αμμοχάλικου και της αμμοκονίας που πρέπει να προστεθεί ή να αφαιρεθεί. 

Επίσης, έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου αυτόματου συστήματος ποτισμού του χλοοτάπητα, με τον ανάδοχο να διαβεβαιώνει ότι εφόσον η συντήρηση γίνεται όπως έχει συμφωνηθεί, ο αγωνιστικός χώρος των «Ζωσιμάδων» θα είναι αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους καλύτερους στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα. 

Με τους πιο μέτριους υπολογισμούς, η τοποθέτηση του έτοιμου χλοοτάπητα μπορεί να αρχίσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ενδεχομένως μάλιστα και πιο γρήγορα και θα απομένει τουλάχιστον ένα 20ημερο μέχρι την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ, διάστημα υπεραρκετό για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας με την ΑΕΚ στη φυσική έδρα της ομάδας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: «Πρασινίζει» ξανά το γήπεδο στους Ζωσιμάδες
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6635878780193945123
Σχόλια
item