Γιάννενα: Νέα παράταση στην ανάπλαση της πλατείας Μαβίλη! Γιάννενα: Νέα παράταση στην ανάπλαση της πλατείας Μαβίλη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Νέα παράταση στην ανάπλαση της πλατείας Μαβίλη!

Γιάννενα: Νέα παράταση στην ανάπλαση της πλατείας Μαβίλη!
Σε γεφύρι της Άρτας εξελίσσεται η ανάπλαση της πλατείας Μαβίλη, η οποία οδηγείται από παράταση σε παράταση... Η τελευταία έληξε στο τέλος Ιουλίου χωρίς φυσικά το έργο να έχει αποπερατωθεί!
Ρωτούσε τότε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας αν αυτή θα είναι η τελευταία παράταση και η απάντηση δια στόματος δημάρχου και αρμόδιου αντιδημάρχου ήταν κατηγορηματική... Θα ήταν η τελευταία... Μάλιστα εξ ίσου κατηγορηματικά διαβεβαίωναν το σώμα πως αν το έργο ο εργολάβος θα ήταν αντιμέτωπος με βαρύτατες συνέπειες...
Με μια κουβέντα θα κηρύσσονταν έκπτωτος.
Φυσικά το έργο δεν τελείωσε, ο εργολάβος δεν κηρύχθηκε έκπτωτος και ένα μήνα μετά την λήξη της τελευταίας παράτασης έλαβε και μία ακόμη για παράδοση του έργου στο τέλος Σεπτεμβρίου!!!
Από την μία άργησαν τα φωτιστικά να έρθουν από την Ιταλία, από την άλλη άργησαν οι Τράπεζες να κάνουν τον έλεγχο και όλα μαζί είχαν ως αποτέλεσμα τα πάθη της πλατείας να μην τελειώνουν!
Και μάλλον κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η παράταση αυτή θα είναι και η τελευταία!
epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Νέα παράταση στην ανάπλαση της πλατείας Μαβίλη!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 9221793424717050954
Σχόλια
item