Ζωή Λάσκαρη: Συγκλονίζει ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη! "Ήρθε η ώρα λοιπόν να πω αντίο στην γυναίκα που με μεγάλωσε" Ζωή Λάσκαρη: Συγκλονίζει ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη! "Ήρθε η ώρα λοιπόν να πω αντίο στην γυναίκα που με μεγάλωσε" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζωή Λάσκαρη: Συγκλονίζει ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη! "Ήρθε η ώρα λοιπόν να πω αντίο στην γυναίκα που με μεγάλωσε"

Ζωή Λάσκαρη: Συγκλονίζει ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη! Ήρθε η ώρα λοιπόν να πω αντίο στην γυναίκα που με μεγάλωσε

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στο χώρο της τέχνης αλλά και σε όλη την Ελλάδα ο ξαφνικός θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη. 

Ανάμεσα σ΄αυτούς που συγκλονίστηκαν ήταν ο γιος του Ανδρέας Μπάρκουλη Νίκος αλλά και η σύζυγος του μεγάλου μας ηθοποιού που πέθανε πριν ένα χρόνο, Μαίρης Μπάρκουλη!

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη συγκλόνισε αποχαιρερώντας τη Ζωή λέγοντας πως αποχαιρετά τη γυναίκα που τον μεγάλωσε. 

Όπως αποκάλυψε και η Μαίρη Μπάρκουλη, η Ζωή βοηθούσε χωρίς να το ξέρει κανείς την οικογένεια Μπάρκουλη και Νίκος δεν θα μπορούσε να μην την αποχαιρετίσει με αγάπη και συγκίνηση..

"Χριστέ μου δεν το πιστεύωωωωω...πόσο πολύ μας βοήθησες Ζωή...και ποτέ μα ποτέ δεν θέλησες να δημοσιοποιηθεί....ο Αντρέας σου σε περιμένει...σαν να το ήξερες του είπες σιγανά...,Θα έρθω σύντομα κοντά σου...Ζωίτσα σ αγαπάμε...καλό ταξίδι αξιοπρεπή Άνθρωπε"...έγραψε στο προφίλ η χήρα του Ανδρέα, Μαίρη Μπάρκουλη.

"Ήρθε η ώρα λοιπόν να πω αντίο στην γυναικα που με μεγάλωσε ...κάλο παράδεισο..σε περιμένει πάνω ο μπαμπάς..Αντίο Ζωή"!!Η Ζωή Λάσκαρη πέρσι στην κηδεία του αγαπημένου της φίλου Ανδρέα Μπάρκουλη


Epirusblog Gr
5 of 5
Ζωή Λάσκαρη: Συγκλονίζει ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη! "Ήρθε η ώρα λοιπόν να πω αντίο στην γυναίκα που με μεγάλωσε"
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7160729312781910640
Σχόλια
item