Ταξίδι ως την «Τζαμάικα» ετοιμάζουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου Ταξίδι ως την «Τζαμάικα» ετοιμάζουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ταξίδι ως την «Τζαμάικα» ετοιμάζουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Ταξίδι ως την «Τζαμάικα» ετοιμάζουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Το ερωτευμένο ζευγάρι, μετά το θεατρικό σανίδι, συναντιέται τώρα και στον κινηματογράφο, όπου θα «αρμενίσει τα πέλαγα» μέσα από τον φακό του σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιού και τη νέα ταινία του, που θα βγει στις αίθουσες από τη Feelgood Entertainment στις 21 Δεκεμβρίου. 

Ο 62χρονος Σπύρος Παπαδόπουλος και η 36χρονη Νικολέτα Κοτσαηλίδου, έπειτα από τη συνεργασία τους σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, ετοιμάζονται τώρα να κατακτήσουν ως ιδανικό δίδυμο και τη μεγάλη οθόνη, αναλαμβάνοντας δύο βασικούς ρόλους στο φιλμ «Τζαμάικα», σύμφωνα με την Espresso.

Η κοινή ζωή τους κάτω από την ίδια στέγη αλλά και η νέα αυτή επαγγελματική συνύπαρξή τους βάζουν τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν στα μέσα της φετινής χρονιάς και έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση τους, εξαιτίας κάποιων μοναχικών βραδινών εμφανίσεων που είχε πραγματοποιήσει ο Σπύρος εκείνο το διάστημα. 

Ο έρωτάς τους αποδεικνύεται ισχυρός, παρόλο που οι ίδιοι συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και στις δηλώσεις τους αποφεύγουν τις εκτενείς αναφορές στα προσωπικά τους. Η γνωριμία τους κρατάει από το 2012, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια οντισιόν για την παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού».

Η ταινία «Τζαμάικα», το καστ της οποίας συμπληρώνουν ο Φάνης Μουρατίδης και η σύζυγός του Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, θέλει τον Σπύρο Παπαδόπουλο να υποδύεται τον οδηγό ταξί, ο οποίος προσπαθεί σκληρά να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του.

O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης και ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Δεμένοι από μικροί ως αδέλφια, αποξενωμένοι, όμως, στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη κινηματογραφική ιστορία. 


Στο φιλμ, του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, συμπράττουν επίσης οι ηθοποιοί Μελέτης Ηλίας, Νίκος Παντελίδης, Ιρις Πανταζάρα, Παύλος Ορκόπουλος και Μαίρη Ευαγγέλου. 

Το σενάριο, το οποίο βασίζεται σε μια ιδέα του Φάνη Μουρατίδη, υπογράφει ο Γιώργος Φειδάς, ενώ η μουσική φέρει τη σφραγίδα του Θέμη Καραμουρατίδη.

Epirusblog Gr
5 of 5
Ταξίδι ως την «Τζαμάικα» ετοιμάζουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 107390053897306574
Σχόλια
item