Γιάννενα: Κινητοποιεί την πόλη ο Γύρος της Λίμνης Γιάννενα: Κινητοποιεί την πόλη ο Γύρος της Λίμνης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Κινητοποιεί την πόλη ο Γύρος της Λίμνης

Γιάννενα: Κινητοποιεί την πόλη ο Γύρος της Λίμνης
Συνήθως ο αριθμός «10» χρησιμοποιείται για να πει κάποιος ότι θα γίνει κάτι εξαιρετικό, οι διοργανωτές του Γύρου Λίμνης όμως, αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν στην 11η διοργάνωση. 
Ο Γύρος Λίμνης έχει καθιερωθεί ως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονότα για τη χώρα και συγκεκριμένα ως το κορυφαίο αθλητικό γεγονός για το δρομικό κίνημα το Σεπτέμβριο, αποκτώντας αρχικά πανελλαδική απήχηση και τα τελευταία χρόνια και διεθνή αναγνώριση. 
Ο φετινός αγώνας θα είναι το ίδιο εντυπωσιακός σε μία εξαιρετικού φυσικού κάλλους διαδρομή, ωστόσο θα έχει και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και κυρίαρχο θα είναι η προσπάθεια που ήδη καταβάλλεται από την Οργανωτική Επιτροπή, ώστε ο αγώνας να κινητοποιήσει ολόκληρη την πόλη. 
Έτσι, η Οργανωτική ανακοίνωσε ήδη την πρόθεσή της να αναπτύξει μία συνεργασία σε διάφορα επίπεδα με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο, καθώς και με πολιτιστικούς φορείς, με αμοιβαία οφέλη, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση. 
Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής Ηλίας Σπυριούνης, κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του που θα περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής του, το τσιπάκι χρονομέτρησης και το μπλουζάκι του αγώνα, θα εφοδιάζεται και με ένα βραχιολάκι με τα διακριτικά της διοργάνωσης.  
Ο στόχος είναι με το βραχιολάκι αυτό, να έχει τη δυνατότητα αγορών με έκπτωση από καταστήματα της πόλης, τα οποία θα διαθέτουν την ειδική σήμανση έχοντας συμφωνήσει για τα τυπικά με την Οργανωτική Επιτροπή. Ικανοποιητική ανταπόκριση 
Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον βαθμό ανταπόκρισης των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.) και για τον λόγο αυτό, η Οργανωτική Επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο e-mail secretary@ioanninalakerun.gr ή τηλεφωνικά στο 6940620555. 
Μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική τουλάχιστον για την πρώτη φορά που αυτό το μοντέλο θα εφαρμοστεί σε πιλοτική μορφή. 
«Αυτό που πρωτίστως μας ενδιαφέρει, είναι η αλληλεπίδραση με την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις. Πιστεύουμε, ότι όλα τα χρόνια ο Γύρος Λίμνης έχει βοηθήσει την πόλη και έχει βοηθηθεί επίσης και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση», σημείωσε ο κ. Σπυριούνης. 
Η διαδικασία Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Lake Run στην οδό Αβέρωφ 4 ώστε να προμηθεύονται το ειδικό σήμα 
Οι συνεργάτες του Γύρου Λίμνης θα έρθουν σε άμεση επαφή μαζί τους, προκειμένου να καθοριστεί το ύψος της έκπτωσης που οι ίδιοι επιθυμούν να προσφέρουν, και να τους προμηθεύσουν με το ειδικό σήμα που θα αναρτήσουν στην είσοδο των επιχειρήσεών τους. Από την πλευρά της, η διοργάνωση θα αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της www.ioanninalakerun.gr τα συνεργαζόμενα καταστήματα και τις ειδικές προσφορές, τα οποία θα επικοινωνήσει με δελτία τύπου στα ΜΜΕ και μέσω των κοινωνικών δικτύων, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του Γύρου Λίμνης θα είναι αναρτημένα σε σημεία της πλατείας Μαβίλη, όπου θα χτυπά η καρδιά των αγώνων.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Κινητοποιεί την πόλη ο Γύρος της Λίμνης
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2283290552417005315
Σχόλια
item