Ξανά μαζί Σολωμού – Αθανασίου! Η έκπληξη της σεζόν… Ξανά μαζί Σολωμού – Αθανασίου! Η έκπληξη της σεζόν… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ξανά μαζί Σολωμού – Αθανασίου! Η έκπληξη της σεζόν…

Ξανά μαζί Σολωμού – Αθανασίου! Η έκπληξη της σεζόν…
Ποιος περίμενε ότι θα βλέπαμε ξανά μαζί την Μαρία Σολωμού και τον Μάριο Αθανασίου…
Το ζευγάρι μετά από χρόνια, από το διαζύγιο του… συναντιούνται ξανά με ένα τρόπο που σίγουρα θα σπάσει κάθε ρεκόρ δημοσιότητας! Διαβάστε παρακάτω…
Προχωρούν οι προετοιμασίες για τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», που βασίζεται στο ξένο φορμάτ «Separados». Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει ήδη οι διερευνητικές συζητήσεις με τους ηθοποιούς, ώστε να στελεχωθεί το πρωταγωνιστικό καστ. 

Οπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού, πρόταση είχε δεχτεί ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24.gr, έδωσε τα χέρια με το σκηνοθέτη για να συνεργαστούν εκ νέου μετά το τέλος των «Συμμαθητών».  
Για την ίδια παραγωγή πρόταση έχει δεχτεί και η Μαρία Σολωμού προκειμένου να υποδυθεί την… πρώην σύζυγο του ήρωα που θα ενσαρκώσει ο Μάριος και η ίδια είναι ιδιαίτερα θετική. 
Οσο για τον Κρατερό Κατσούλη; Τελικά δεν καρποφόρησε η συνεργασία, καθώς μαζί με τη Κατερίνα Καραβάτου θα παρουσιάσουν τη νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ξανά μαζί Σολωμού – Αθανασίου! Η έκπληξη της σεζόν…
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3009146326614794266
Σχόλια
item