«Ο Τσίπρας να υλοποιήσει όσα θα πει στη ΔΕΘ», διαμηνύουν παραγωγικοί φορείς «Ο Τσίπρας να υλοποιήσει όσα θα πει στη ΔΕΘ», διαμηνύουν παραγωγικοί φορείς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Ο Τσίπρας να υλοποιήσει όσα θα πει στη ΔΕΘ», διαμηνύουν παραγωγικοί φορείς

«Ο Τσίπρας να υλοποιήσει όσα θα πει στη ΔΕΘ», διαμηνύουν παραγωγικοί φορείς

Συνάντηση αυτή την ώρα με τον πρωθυπουργό -  Ο πρωθυπουργός έφθασε πριν από λίγο στο πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ νωρίτερα είχε αρχίσει η προσέλευση των εκπροσώπων των επιμελητηρίων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, εν όψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός έφθασε πριν από λίγο στο πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ νωρίτερα είχε αρχίσει η προσέλευση των εκπροσώπων των επιμελητηρίων (Εμπορικό-Βιομηχανικό, Βιοτεχνικό, Επαγγελματικό, Τεχνικό, Οικονομικό, Γεωτεχνικό), ο Εμπορικός Σύλλογος, οι Σύνδεσμοι Εξαγωγέων και Βιομηχανιών Β. Ελλάδος, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων και η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

Στο ΥΜΑΘ είναι επίσης ο Μιχάλης Ζορπίδης, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. «Αυτό που θέλουμε από τον κ. Τσίπρα είναι να υλοποιήσει αυτά τα οποία θα πει στην έκθεση. 


Γιατί πολλά από αυτά που είπαν πέρυσι δεν υλοποιήθηκαν. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις οποίες εκπροσωπώ εγώ έχουν πολλά προβλήματα στην πόλη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στην συνάντηση συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης και η υφυπουργός Μ-Θ Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά. 
Δηλώσεις του Μιχάλη Ζορπίδη, προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης


Epirusblog Gr
5 of 5
«Ο Τσίπρας να υλοποιήσει όσα θα πει στη ΔΕΘ», διαμηνύουν παραγωγικοί φορείς
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 3738770189824992099
Σχόλια
item