Πρέβεζα: ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ - Δείτε όλα τα δρώμενα που θα συμβούν τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην Πρέβεζα Πρέβεζα: ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ - Δείτε όλα τα δρώμενα που θα συμβούν τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην Πρέβεζα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ - Δείτε όλα τα δρώμενα που θα συμβούν τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην Πρέβεζα

             Πρέβεζα: ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ - Δείτε όλα τα δρώμενα που θα συμβούν τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην Πρέβεζα
Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά στην Πρέβεζα δίνοντας τον ξεχωριστό, δικό της ρυθμό  στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις της πόλης.

Μια σειρά εκδηλώσεων που θα εξελίσσονται από τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου 26 Αυγούστου (2017)  μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής, θα δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα στην κεντρική αγορά και την παραλία της πόλης.
Στην κεντρική αγορά θα παίζει μια μπάντα από την Ξάνθη που συνδυάζει τους mainstream balkan ρυθμούς του Bregovic και του Shantel με τους ξεσηκωτικούς λατινοska ήχους των Mano Negra, και τις ξέφρενες μουσικές των Gogol Bordello με κομμάτια που άφησαν εποχή στο ελληνικό πεντάγραμμο! Οι Coconaut Rockers, από τους δρόμους της Ξάνθης, έρχονται να αφήσουν ευχάριστα το στίγμα τους!
Στον χώρο θα κινούνται ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και καλλιτέχνες του δρόμου, ενώ στην παραλία λαϊκό και δημοτικό συγκρότημα θα διασκεδάζει τους επισκέπτες . Τα χορευτικά τμήματα της Μαριέττας Γκούμα και του χοροχώρου «Έκφραση» θα προσφέρουν θαυμάσιες εικόνες ενώ ο μάγος και ταχυδακτυλουργός Ζέπο θα ενθουσιάσει το κοινό του και κυρίως τα μικρά παιδιά με νέα κόλπα και ντάμα, στον χώρο που έχει ειδικά διαμορφωθεί δίπλα στο κατάστημα υποδημάτων STEP.
Στο Σαϊτάν Παζάρ οι καταστηματάρχες με κανταδόρους και κιθάρες θα δημιουργήσουν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα ενώ στην οδό Δαρδανελλίων ο καλλιτέχνης Κώστας Καλέντζης θα κάνει στο εργαστήριό του επίδειξη της ζωγραφικής τεχνοτροπίας του.

Στην πλατεία Ανδρούτσου θα στηθεί ρινγκ για επίδειξη παλαιστικών αγώνων και πολεμικών τεχνών ενώ διάφορα πάρτι οργανώνονται από τα καταστήματα της κεντρικής αγοράς με πιο ξεσηκωτικό αυτό που θα γίνει στο καφέ του Mio, κοντά στο Barrio και το Chill box όπου χορευτικά τμήματα όλων των ειδών θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα. Πάρτι επίσης μέχρι πρωίας θα κάνει και το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

Τα καταστήματα θα προσφέρουν κεράσματα ενώ διοργανώνουν και τις δικές τους εκδηλώσεις, όπως το κατάστημα καλλυντικών ROUGE που για εκείνη τη βραδιά έχει καλέσει τον Γιάννη Σπαλιάρα που θα βρίσκεται εκεί, θα συνομιλεί και θα φωτογραφίζεται με όσους το επιθυμούν.
Φαναράκια και βεγγαλικά θα φωτίσουν τον ουρανό συμπληρώνοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

Δεν θα λείψουν βέβαια και οι εκπλήξεις στα διάφορα στέκια όπως πχ ο πολιτικός γάμος του γνωστού μίμου Διονύση Ζάχου που θα γίνει στο ουζερί του Στάθη στο Σαϊτάν Παζάρ.
Πολιτιστικά δρώμενα που μπορούν να συνδυαστούν με αγορές σε πολύ χαμηλές τιμές δημιουργούν την υποδομή για να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά που θα ξεκινήσει με ρίψη βεγγαλικών στην παραλία της πόλης στις 10 το βράδυ.

Οι πρόεδροι των τριών τοπικών συλλόγων που διοργανώνουν την εκδήλωση Δημήτρης Λούπας, Θεοδώρα Παππά και Σπύρος Κόκκαλης,  απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να ζήσουν αυτή την μαγική ατμόσφαιρα στην Πρέβεζα.

Σημειώνουμε ότι οι διοργανωτές φρόντισαν μέσω του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να εξασφαλίσουν ειδικά για αυτή την βραδιά της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ έναν μεγάλο χώρο, το πρώην στρατόπεδο Σολωμού απέναντι από το ALILA ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ στην παραλία,  για να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους οι επισκέπτες.


prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
             
Πρέβεζα: ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ - Δείτε όλα τα δρώμενα που θα συμβούν τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην Πρέβεζα
Epirusblog Gr
5 of 5
             
Πρεβεζα 2496043881236198602
Σχόλια
item