Άγρια κόντρα Λοβέρδου - Κατρούγκαλου: Είσαι πολιτικό μαλάκιο Άγρια κόντρα Λοβέρδου - Κατρούγκαλου: Είσαι πολιτικό μαλάκιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άγρια κόντρα Λοβέρδου - Κατρούγκαλου: Είσαι πολιτικό μαλάκιο

Άγρια κόντρα Λοβέρδου - Κατρούγκαλου: Είσαι πολιτικό μαλάκιο
Άγρια κόντρα στη Βουλή μεταξύ του Γιώργου Κατρούγκαλου και του Ανδρέα Λοβέρδου με αφορμή ερώτηση του δεύτερου για την άρνηση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Κοντονή να μετέχει στο συνέδριο της Εσθονίας για τα «εγκλήματα του κομμουνισμού».

«Ορισμένοι από εσάς προετοιμάζεστε για την μετάβασή σας στην ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που έχει μεταλλαχθεί. Δεν ήταν για την εξωτερική πολιτική η ερώτησή σας. Ουσιαστικά δείχνει που πάνε οι εκπρόσωποι του ακραίου κέντρου», σημείωσε ο Γ. Κατρούγκαλος.

«Εγώ το έχω δηλώσει πως μόνο οριζοντίως θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ. Εσείς που υπήρξατε υπάλληλος υπουργών του ΠΑΣΟΚ, ευέλικτος και με εύκαμπτη μέση, δεν έχετε οστά αλλά είστε μαλάκιο που περιφέρετε από εδώ και από εκεί, δεν θα τα λέτε αυτά για εμένα. 

Ζητήστε μου συγνώμη αλλιώς για εμένα δεν υπάρχετε», απάντησε ο κ. Λοβέρδος και κάλεσε τον κ. Κατρούγαλο να απαντήσει εάν η επιστολή Κοντονή εκφράζει το υπουργείο εξωτερικών:

«Καταδικάζουμε εξ ορισμού τα καλλιστεία καθαρμάτων; Καταδικάζουμε την λογική ανταγωνισμού για το ποιος έχει κάνει περισσότερα ή λιγότερα εγκλήματα; Προφανώς ναι». 

Ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε παραπέμποντας νσε δηλώσεις του Κ. Λαλιώτη. «Ο κ. Λαλιώτης καλούσε τότε τους ανιστόρητους να μην επαναλαμβάνουν θεωρίες που επιτρέπουν να πλανιέται ο αντικομουνισμός ως φάντασμα. 

Αυτά ήταν κοινός τόπος ώσπου να εμφανιστούν οι εκπρόσωποι του ακραίου κέντρου», είπε μεταξύ άλλων. 

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην πρόσφατη ανάρτηση της κυρίας Εύας Καϊλή. 

«Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει πτωματολογικά επιχειρήματα που ακούγαμε το ’50. Επικαλέστηκε τον σφαγιασμό του παππού της που μετά παραδέχθηκε ότι δεν είχε αιματολογική συγγένεια. 

Ορισμένοι από εσάς προετοιμάζετε μετάβασή σας στην ΝΔ του Μητσοτάκη που έχει μεταλλαχθεί», κατέληξε.
Epirusblog Gr
5 of 5
Άγρια κόντρα Λοβέρδου - Κατρούγκαλου: Είσαι πολιτικό μαλάκιο
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6102567627421462102
Σχόλια
item