Ο Τραμπ έφυγε, η ανακαίνιση ξεκίνησε: Τι θα αλλάξει στον Λευκό Οίκο [εικόνες] Ο Τραμπ έφυγε, η ανακαίνιση ξεκίνησε: Τι θα αλλάξει στον Λευκό Οίκο [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Τραμπ έφυγε, η ανακαίνιση ξεκίνησε: Τι θα αλλάξει στον Λευκό Οίκο [εικόνες]

Ο Τραμπ έφυγε, η ανακαίνιση ξεκίνησε: Τι θα αλλάξει στον Λευκό Οίκο [εικόνες]
Τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ έφευγε από την Ουάσινγκτον, για τις διακοπές τους, κάποιοι άλλοι έπιασαν δουλειά στον Λευκό Οίκο.
Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, ανάμεσά τους και ο προσωπάρχης και οι εκπρόσωποι Τύπου, «μετακόμισαν» σε διπλανό κτίριο, καθώς τις επόμενες δύο εβδομάδες περίπου θα γίνει μεγάλη ανακαίνιση στη Δυτική Πτέρυγα, αξίας 3,4 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τους New York Times.
Μεταξύ άλλων, θα τοποθετηθούν νέα χαλιά, θα αλλάξουν χρώμα κάποιοι τοίχοι, θα αντικατασταθούν τα κλιματιστικά, το σύστημα θέρμανσης και θα μπουν νέα καλώδια. 
Η ανακαίνιση αυτή αποτέλεσε μία καλή δικαιολογία για να πάει ο Τραμπ διακοπές. «Αμφιβάλω αν θα θέλατε να πάτε στη δουλειά, μία ζεστή καλοκαιρινή ημέρα, όταν δεν λειτουργεί το κλιματιστικό», δήλωσε η Λίντσεϊ Γουόλτερς, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.
Βέβαια, αυτό δεν εμπόδισε τους επικριτές του Τραμπ να του θυμίσουν τις βολές του κατά του Μπαράκ Ομπάμα, όταν ο πρώην πρόεδρος έφευγε διακοπές, όπως και το γεγονός ότι ο Ρεπουμπλικανός μόλις πριν από δύο εβδομάδες είχε πει ότι δεν θα φύγει από την Ουάσινγκτον αν δεν υπάρξει νέο νομοσχέδιο για την υγεία.
Παρότι αυτό δεν συνέβη, οι συνεργάτες του σχολιάζουν ότι ο κλιματισμός στη Δυτική Πτέρυγα είναι δεκαετιών και σύντομα θα χαλούσε αν δεν γίνονταν εργασίες.
Πέρα όμως από τις τεχνικές εργασίες, θα γίνουν και κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις, μεταξύ άλλων και με νέα έπιπλα, αλλαγές στο χρώμα τοίχων και χαλιών, που δεν άλλαξαν όταν ανέλαβε ο Τραμπ. «Δεν θα υπάρχει πλέον κίτρινο χρώμα», σχολίασε η Γουόλτερς.
Στη Δυτική Πτέρυγα, που χτίστηκε το 1902, βρίσκονται το Οβάλ Γραφείο, η αίθουσα υπουργικού συμβουλίου, όπως και εκείνη διαχείρισης έκτακτων αναγκών. Εκεί στεγάζεται και το γραφείο Τύπου, όπως και η αίθουσα για το briefing.
Φωτογραφίες: AP

Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Τραμπ έφυγε, η ανακαίνιση ξεκίνησε: Τι θα αλλάξει στον Λευκό Οίκο [εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 8008328699231359743
Σχόλια
item