«Πάγωσαν» τις διαδικασίες διαζυγίου η Angelina Jolie και ο Brad Pitt «Πάγωσαν» τις διαδικασίες διαζυγίου η Angelina Jolie και ο Brad Pitt | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Πάγωσαν» τις διαδικασίες διαζυγίου η Angelina Jolie και ο Brad Pitt

«Πάγωσαν» τις διαδικασίες διαζυγίου η Angelina Jolie και ο Brad Pitt

«Πάγωσαν» τις διαδικασίες διαζυγίου η Angelina Jolie και ο Brad Pitt. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Us Weekly» φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν πως αυτό που άλλαξε την γνώμη της ήταν το γεγονός πως ο διάσημος ηθοποιός έκανε σκληρή προσπάθεια και απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ.

«Το διαζύγιο ακυρώθηκε. Δεν έχουν κάνει τίποτα για να το προχωρήσουν εδώ και αρκετούς μήνες και κανείς δεν πιστεύει πως θα το κάνουν ποτέ», είπε ένας από τους φίλους του ζευγαριού.

«Όλοι πιστεύουν πως θα τα ξαναβρούν. Δεν θα ήταν πλέον έκπληξη εάν ανακοινώσουν ότι το ακυρώνουν και ότι προσπαθούν ξανά να τα βρουν», τόνιζει η ίδια πηγή.Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως έκτοτε οι διαδικασίες δεν έχουν προχωρήσει σχεδόν καθόλου. 

Πηγή που μίλησε στην DailyMail.com πάντως, εξηγεί πως «η διαδικασία του διαζυγίου έχει σημαντικά καθυστερήσει, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία αληθινή αλλαγή» και πως «το ζευγάρι τα πηγαίνει καλά για χάρη των παιδιών».

Στην συνέντευξή του στο GQ ο Brad Pitt είχε παραδεχτεί την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τα προβλήματα που του είχε δημιουργήσει σε σχέση με τα παιδιά του. 

Οι δυο τους έχουν έξι παιδιά μαζί: Τον 15χρονο Μάντοξ, την 13χρονη Παξ, την 11χρονη Σάιλο, την 12χρονη Ζαχάρα και τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ, που είναι πλέον 9 ετών. 


Epirusblog Gr
5 of 5
«Πάγωσαν» τις διαδικασίες διαζυγίου η Angelina Jolie και ο Brad Pitt
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1010171687180112891
Σχόλια
item