Απίστευτες Αποστολές για τα ΝΗ-90 και CH-47D (Chinook)…Στα Όρια κινούνται τα Ε/Π της Α.Σ Απίστευτες Αποστολές για τα ΝΗ-90 και CH-47D (Chinook)…Στα Όρια κινούνται τα Ε/Π της Α.Σ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απίστευτες Αποστολές για τα ΝΗ-90 και CH-47D (Chinook)…Στα Όρια κινούνται τα Ε/Π της Α.Σ

Απίστευτες Αποστολές για τα ΝΗ-90 και CH-47D (Chinook)…Στα Όρια κινούνται τα Ε/Π της Α.Σ
Απίστευτες οι Αποστολές που ανέλαβαν και έφεραν εις πέρας τα Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού για ένα μήνα που δεν έχει Στρατιωτικές Ασκήσεις τον μήνα Ιούλιο …Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε  το ΓΕΣ!
Κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουλίου 2017, ο Στρατός Ξηράς, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, συνέδραμε σε επιχειρήσεις αεροδιακομιδών και κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών, όπως παρακάτω:

6

– Εκτέλεσε, με ελικόπτερα ΝΗ-90 και CH-47D (Chinook), 29 αποστολές ημέρα και νύχτα, για την αεροδιακομιδή 40 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων. Τα ελικόπτερα συμπλήρωσαν συνολικά 70 ώρες πτήσης.

4

– Εκτέλεσε με ελικόπτερα CH-47D (Chinook), 27 εξόδους για την αεροπυρόσβεση 22 δασικών πυρκαγιών σε ολόκληρο τον Ελλαδικό Χώρο. Τα ελικόπτερα συμπλήρωσαν συνολικά 102 ώρες πτήσεων και εκτέλεσαν 274 ρίψεις νερού.

Σχόλιο: Δυστυχώς  τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει αρκετές φορές για τα Ελικόπτερα που τα φορτώνουμε με εκατοντάδες ώρες πτήσεων και όταν θα τα χρειαστούμε δεν θα τα έχουμε!
8
Αν είναι δυνατόν  να χρησιμοποιούμε Πανάκριβα Ελικόπτερα 4ης Γενιάς όπως είναι τα NH-90 για Αεροδιακομιδές …Μπορεί να έχουν χίλια δίκια όσοι λένε  για τα όσα λένε ,αλλά βρε παιδιά τα Ελικόπτερα τα πήραμε για ειδικές χρήσεις και μάλιστα τα 4 απο αυτά έχουν διασκευαστεί για Ειδικές Αποστολές των Ειδικών Δυνάμεων !
Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα αλλά και λίγο κράτει δεν θα έβλαπτε κανέναν.
Επίσης ας δουλέψουν και οι Γιατροί στα νησιά που διορίζονται και αμέσως παίρνουν απόσπαση για το Λεκανοπέδιο με την ανοχή αν όχι την συμμετοχή του Υπουργείου Υγείας!
veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Απίστευτες Αποστολές για τα ΝΗ-90 και CH-47D (Chinook)…Στα Όρια κινούνται τα Ε/Π της Α.Σ
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4366935136697465914
Σχόλια
item