Γιάννενα: 8η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ - Στα Γιάννενα ο Αρχηγός ΓΕΣ Γιάννενα: 8η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ - Στα Γιάννενα ο Αρχηγός ΓΕΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: 8η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ - Στα Γιάννενα ο Αρχηγός ΓΕΣ

Γιάννενα: 8η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ - Στα Γιάννενα ο Αρχηγός ΓΕΣ
O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών του σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς, χθες Τρίτη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ, επισκέφθηκε το Στρατηγείο και Μονάδες του Σχηματισμού, καθώς και υπό ανακαίνιση διαμερίσματα ΣΟΜΥ, στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων.
Επιπρόσθετα, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, πλησίον του χωριού ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων του Νομού Ιωαννίνων,όπου κατά τη διάρκεια του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου, έχασε τη ζωή του, ηρωικά μαχόμενος, ο Εύελπις ΙΙας Τάξης, Σκαρλάτος Ρωσσέτης.
Στο πλαίσιο των δράσεων απόδοσης της οφειλόμενης τιμής στους ήρωες κατά τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους, η 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία προέβη πρόσφατα σε εργασίες συντήρησης του Ιερού Ναού.
Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας του Σχηματισμού, το εξαίρετο ηθικό και η αισιοδοξία που διακατέχει το σύνολο του προσωπικού.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: 8η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ - Στα Γιάννενα ο Αρχηγός ΓΕΣ
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2526029643261312594
Σχόλια
item