Γιάννενα: 70χρονος ο δράστης κλοπής εκκλησίας Γιάννενα: 70χρονος ο δράστης κλοπής εκκλησίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: 70χρονος ο δράστης κλοπής εκκλησίας

Γιάννενα: 70χρονος ο δράστης κλοπής εκκλησίας
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση απόπειρας κλοπής στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στον Άγιο Ιωάννη Ιωαννίνων. 
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 70χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, τα ξημερώματα της 06-07-2017, άγνωστος δράστης παραβίασε παράθυρο του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και αποπειράθηκε να εισέλθει στο εσωτερικό, πλην όμως ήχησε ο συναγερμός και τράπηκε σε φυγή.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε  ότι δράστης της ανωτέρω κλοπής είναι ο 70χρονος, (ο οποίος συνελήφθη, κατηγορούμενος επιπρόσθετα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και παραβίαση περιορισμών διαμονής.)
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: 70χρονος ο δράστης κλοπής εκκλησίας
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5298397760041274468
Σχόλια
item