Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Άνεμος αλλαγής!

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να γοητευθείς ιδιαίτερα από πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας στον πειρασμό να «σπάσεις» κώδικες ή κανόνες που είναι συνυφασμένοι με την «υποταγή» σου σε ένα σύστημα.
Παράλληλα όμως μπορεί να «σοκαριστείς» από τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να επικεντρωθείς στην καλύτερη οργάνωση της δουλειά σου και την αντικατάσταση εργαλείων ή συσκευών, που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.
Ερωτικά
Ίσως είναι μια από εκείνες τις μέρες που η αποδοχή μιας πρότασης μπορεί να σου αλλάξει την ζωή, θέλει όμως και μπόλικη «τρέλα» για να εγκαταλείψεις τις «σίγουρες» προοπτικές σου και να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις και απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο». Ίσως μάλιστα να πέσεις «θύμα» μιας οξείας κριτικής από οικείους σου κι εδώ βέβαια το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σου ζητά να εξετάσετε ή να υλοποιήσετε μαζί τις δέουσες αλλαγές κι όχι να «ταμπουρωθείς» στις απόψεις σου συμμετέχοντας σε έναν «πόλεμο», που δεν θα ωφελήσει κανέναν. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος.
Ερωτικά
Αν επιθυμείς να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, ίσως να μην υπάρχει καταλληλότερη συγκυρία, να θυμάσαι όμως ότι αν δεν επέμβεις πρώτα στο «μέσα» σου, μια νέα σχέση απλά θα επαναλάβει τις παθογένειες της προηγούμενης.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής συμβάλλει σε μια αναδιάταξη του χώρου σου. Παράλληλα, καλείσαι να χειριστείς με επιδεξιότητα καινοφανείς καταστάσεις ή άτομα που «πουλάνε τρέλα» είτε για να «παίξουν» μαζί σου, είτε για να σε παρασύρουν σε ασυνήθιστες επιλογές. Κι επειδή συνολικά, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε καλεί να ανανεωθείς «σπάζοντας» την ρουτίνα, καλό είναι να επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις και τα ενδιαφέροντά σου, αφού στον «έξω κόσμο» μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης.
Ερωτικά
Αν ταξιδέψεις ή απλά περιπλανηθείς στα μέρη σου, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε μια «πρόκληση» που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον κι ίσως τελικά βρεθείς αναπάντεχα σε μια αγκαλιά που έχει πολλά να σου δώσει και να σου μάθει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού η διαχείριση των οικονομικών και των επαγγελματικών σου καθίσταται μια δύσκολη «εξίσωση», αφού έχεις να κάνεις με «απρόβλεπτους» παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. Αν μάλιστα δεν καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά από τις «τρέλες» του καθενός, μπορεί τελικά «να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια»! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου σε υλικό και εξοπλισμό.
Ερωτικά
Αν «ψάχνεσαι» για μια συναρπαστική ερωτική εμπειρία χωρίς ουσιαστικές δεσμεύσεις είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς. Φρόντισε όμως να την ζήσεις με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε κάνει εξαιρετικά ευαίσθητο/η απέναντι σε οτιδήποτε σε περιορίζει κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις κάποιες ακραίες κινήσεις ή τοποθετήσεις που κατά την γνώμη σου πιστοποιούν την ανεξαρτησία σου. Το σωστό θα ήταν όμως να συνθέσεις τις όποιες διαφορές, αναγνωρίζοντας και στους άλλους το δικαίωμα να είναι το ίδιο ανεξάρτητοι. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια, που μπορεί να ενέχει και... ολίγη ταλαιπωρία!
Ερωτικά
Βρίσκεσαι στα... πρόθυρα ενός κεραυνοβόλου έρωτα, που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου. Καλό είναι βέβαια να έχεις μια ελευθερία κινήσεων, αφού αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να βρεθείς κοντά σε μια οριστική ρήξη με τον άνθρωπο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής σε παραπέμπει σε μια περίοδο προετοιμασίας και σε διαρκείς διαβουλεύσεις, ωστόσο τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Παράλληλα, στην δουλειά σου μπορεί να προκύψει μια μεγάλη αναστάτωση κυριολεκτικά «από το τίποτα», γι’ αυτό είναι καλό να είσαι σε εγρήγορση. Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού ενδέχεται να συμβάλλει σε μια ραγδαία οικονομική μεταβολή, όχι όμως για κακό. Αντίθετα είναι πολύ πιο πιθανό να έχεις ένα απρόσμενο όφελος ή να περιέλθει στην κατοχή σου κάτι σχετικά σπάνιο.
Ερωτικά
Η αποκαλυπτική δράση του Ουρανού μπορεί να σε διαφωτίσει άμεσα για οτιδήποτε συμβαίνει στο παρασκήνιο της προσωπικής σου ζωής και... δεν βάζει ο νους σου, αν όμως έχεις κι εσύ κάτι να κρύψεις, ομολόγησε το πριν εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού θα μπορούσε να αναδείξει τις πιο «ασύμβατες» πτυχές του χαρακτήρα σου, με δεδομένη όμως την συνήθως «μετρημένη» στάση σου, το πιθανότερο τελικά είναι να βιώσεις τέτοιες συμπεριφορές από έναν «δικό σου» άνθρωπο ή έναν συνεργάτη. Επιπλέον, μια φιλική σου σχέση μπορεί να διακοπεί απότομα, ενώ αναμένονται «έκρυθμες» καταστάσεις και στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας προκειμένου να βρεθεί μια οριστική λύση.
Ερωτικά
Μια απρόβλεπτη εξέλιξη ίσως σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τις μέχρι τώρα απόψεις σου και κυρίως τα όσα πίστευες για... σένα. Κι όταν ένας έρωτας γκρεμίζει σε μια στιγμή τείχη και αρχές που κτίστηκαν με κόπο, δεν έχεις παρά να τον ακολουθήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε καλεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο και να συμβιβάσεις τα... ασυμβίβαστα σε μια σειρά υποθέσεων που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την καριέρα ή τα εργασιακά σου. Και το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να «γαντζωθείς» σε πρόσωπα ή καταστάσεις ή να ακολουθήσεις την «πεπατημένη». Αντίθετα, μια πολιτική αιφνιδιασμού και ρήξεων θα είναι πολύ πιο αποδοτική. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος.
Ερωτικά
Ίσως στην προσωπική σου ζωή να συμβαίνουν «ανήκουστα» πράγματα, σε οτιδήποτε προκύψει όμως είναι καλύτερα να επιληφθείς εσύ, αφού η διαμεσολαβητική προσπάθεια ενός τρίτου προσώπου μπορεί τελικά να έχει χειρότερα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής περιπλέκει και καθυστερεί τις εξελίξεις στην καριέρα σου, ενώ είναι μια σοβαρή αντένδειξη για την οριστικοποίηση μιας συμφωνίας. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να «τρελάνεις κόσμο» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, καλό είναι όμως να μην εξαντλήσεις την ιδιαιτερότητα σου με ακραίες παραξενιές ή ιδιοτροπίες αλλά να δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου. Εκεί είναι που έχεις να προσφέρεις πολλά και να «ξυπνήσεις» κάποιους από τον «λήθαργο» που έχουν πέσει!
Ερωτικά
Όταν φυσά «άνεμος ελευθερίας», έχεις βέβαια το πλεονέκτημα, καλό είναι όμως να περιορίσεις την προκλητικότητα ή τον κυνισμό σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που θα ήθελε πολύ να σε κρατήσει στην αγκαλιά του αλλά «χλομιάζει» μπροστά στις διακηρύξεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού οι οικονομικές και οικογενειακές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά ίσως τελικά το σύμπαν να γνωρίζει καλύτερα από σένα το προς τα πού πρέπει να πας! Αποδέξου λοιπόν την νέα πραγματικότητα, όσο κι αν σε «ξεβολεύει», έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής θα σε βοηθήσει να «ξεσκονίσεις» γνώσεις και δεξιότητες που παρέμεναν σε «αχρηστία», στις επαφές και τις μετακινήσεις σου όμως, αναμένονται ποικίλες «αναποδιές».
Ερωτικά
Αν ποντάρεις σε κάτι «φυσιολογικό» ή αναμενόμενο στις σχέσεις σου, μάλλον θα διαψευστείς... άμεσα! Ίσως λοιπόν ήρθε η στιγμή να κινηθείς «ασύμβατα» επιλέγοντας κάτι πιο «προκλητικό» ή διαφορετικό από αυτό που θα περίμενε κανείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού το «στοίχημα» σου για σήμερα είναι να καταφέρεις να κινηθείς στα όρια της ελευθερίας σου, χωρίς να την μετατρέψεις σε ασυδοσία. Και δεν φτάνει να το κερδίσεις μόνον ως προς τις δικές σου δράσεις, αφού η ζωή σου ίσως να αναστατωθεί εξ αιτίας κάποιων άλλων που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με τις ακρότητεςπετυχαίνουν κάτι σπουδαίο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε παραπέμπει σε μια οικονομική πολιτική πρόνοιας και πρόληψης, αφού μπορεί να «μπλοκάρει» προσωρινά μια πηγή εσόδων.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο μάλιστα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, ίσως μάλιστα να βιώσεις και μια μοναδική εμπειρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως διαταραχθεί από μια ξαφνική κρίση ή μια ανατροπή.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να επανεξετάσεις τους όρους μιας συμφωνίας, αφού όπως σου παρουσιάζεται τώρα έχει κενά και ατέλειες. Παράλληλα, στα εργασιακά και τα οικονομικά σου όλα θυμίζουν την ηρεμία πριν την θύελλα κι αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο και θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε καλεί να δράσεις έξω από κλισέ ή προκαταλήψεις κι αν μπορείς να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους τότε... ακόμα καλύτερα!
Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπεις στο μάτι» ενός άλλου προσώπου που θεωρεί πως χάνει κάποια προνόμια, με αποτέλεσμα να σου κάνει τον βίο... αβίωτο στην συνέχεια!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 159531970328711209
Σχόλια
item