3 μαθήματα που θα πάρεις από μία σχέση με τον λάθος άντρα 3 μαθήματα που θα πάρεις από μία σχέση με τον λάθος άντρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

3 μαθήματα που θα πάρεις από μία σχέση με τον λάθος άντρα

3 μαθήματα που θα πάρεις από μία σχέση με τον λάθος άντρα
Φυσικά και δεν γίνεται όλοι οι άνδρες με τους οποίους θα βγεις και θα κάνεις σχέση στη ζωή σου να προορίζονται για κάτι παραπάνω! 
Και πολλές φορές αυτό το γνωρίζεις ήδη απ’ την αρχή της σχέσης. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα αποκλείεις όλους τους άνδρες απ’ την ζωή σου μέχρι να βρεις τον Mr. Perfect.
Ίσα ίσα η σχέση σου με τον Mr. Wrong μπορεί να σου δώσει πολλά μαθήματα ζωής! Θέλεις να μάθεις ποια είναι αυτά;
Το μάθημα του να ζεις την κάθε σου στιγμή
Η κάθε στιγμή είναι μοναδική στη ζωή σου και δεν θα επαναληφθεί. Γι’ αυτό πρέπει να την ζεις! Δεν έχει σχέση που δεν ήταν ο άνδρας της ζωής σου, το να βγαίνεις μαζί του σε γέμισε εμπειρίες που σου είναι χρήσιμες για την πορεία σου! Και φυσικά πέρασες όμορφες στιγμές που άξιζε να τις ζήσεις.
Η έλξη δεν είναι το παν
Μπορεί ένας άνθρωπος να σε ελκύει ερωτικά και σεξουαλικά, όμως, να μην μπορείτε να το βρείτε στην μεταξύ σας επικοινωνία. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν θέλεις σοβαρή σχέση. Ορισμένες φορές πρέπει να βάζεις στην άκρη στο συναίσθημα και να σκέφτεσαι και λίγο με βάση τη λογική: Μπορείς μ’ αυτό τον άνθρωπο να είσαι μαζί ή το μόνο που σας δένει είναι η έλξη;
Δεν μπορείς να αλλάξεις τον άλλον
Μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει ορισμένα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του με την πάροδο του χρόνου, όμως, σίγουρα δεν μπορείς αλλάξεις εσύ τον άλλον ριζικά. Μπορείς να γίνεις η έμπνευσή του για να γίνει καλύτερος, αλλά δεν πρέπει να ελπίζεις ότι θα μπορέσεις να τον κάνεις όπως τον έχεις στο μυαλό σου. 
Και αυτό, άλλωστε είναι και λάθος σαν τρόπο σκέψης. Η κάθε προσωπικότητα είναι μοναδική, δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να γίνει ο σύντροφός σου ο Mr. Perfect που έχεις εσύ στο μυαλό σου.
Epirusblog Gr
5 of 5
3 μαθήματα που θα πάρεις από μία σχέση με τον λάθος άντρα
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2827237679496868867
Σχόλια
item