Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/8

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Δημόσιες σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως βρεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, οπότε, ό,τι κι αν αντιμετωπίζεις, μην... σκας! Επιπλέον, μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί πραγματικά να «σου λύσει τα χέρια» Παράλληλα βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά σου, ίσως μάλιστα αφορμή γι’ αυτό να είναι τεχνικά ζητήματα ή το ότι ένα πρόσωπο που είχες επιλέξει για βοηθό, δε μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του.

Ερωτικά
Οι επιλογές σου εμπλουτίζονται και το πιθανότερο είναι πως μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την εξέλιξη των πραγμάτων. Μάλιστα, μια νέα γνωριμία μπορεί να λάβει και πιο «προχωρημένες» διαστάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί κάθε τι που σχετίζεται με την εργασία σου, συμβάλλοντας στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφέρει και μια άδεια ή κάποιες διευκολύνσεις που θα σου επιτρέψουν να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής ίσως επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλιό σου χόμπι, ενδέχεται μάλιστα να πρόκειται για κάτι που θα μπορούσε να γίνει και μια κύρια επαγγελματική απασχόληση για σένα.
Ερωτικά
Η «ολική επαναφορά» ενός προσώπου στην ζωή σου -και μάλιστα με κάπως «φορτικό» τρόπο- μπορεί να σε αναστατώσει αλλά όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, δες το σαν μια ευκαιρία να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα, χωρίς «αν» και «μήπως».

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε «ταλαιπωρήσει» σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει με τον ορθό τρόπο και πρέπει να διορθωθούν. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν νέα στοιχεία σε ένα περιουσιακό θέμα. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ζυγό «σε πάει» και δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα, σε «συμφέρει» να βγεις έξω, αφού αναμένεται να υπάρξουν πολλά ευχάριστα συναπαντήματα!
Ερωτικά
Ο Δίας και η Σελήνη σου προσφέρουν επιλογές «στο πιάτο», ίσως μάλιστα αυτήν την φορά να μεσολαβήσει κι ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, φέρνοντας σε πιο κοντά στην... ευτυχία σου! Επιπλέον θα ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σου προσφέρει διακριτές ευκολίες στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, σε καλεί να κάνεις πιο «αεράτο» τον χώρο σου κι ίσως είναι καλή στιγμή να προμηθευτείς κάποια οικιακά «αξεσουάρ». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί μεν να μπλοκάρει κάποιες θεωρητικά «σίγουρες» λύσεις, από την άλλη όμως θα αναδείξει εναλλακτικές, που θα αποδειχθούν πολύ καλύτερες. Επίσης, σε ωθεί να «ξεσκονίσεις» τεχνικές γνώσεις ή δεξιότητες που απέκτησες στο παρελθόν αφού θα σου χρειαστούν άμεσα.
Ερωτικά
Διανύεις μια περίοδο μεγάλης κινητικότητας στα προσωπικά σου και βέβαια αν είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες για κάτι «καλό» δεν θα σου λείψουν. Αναμένονται ωστόσο και κάποιοι ανταγωνισμοί που αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να την... ταλαιπωρήσουν!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει πιο εξωστρεφή και δίνει μια ξεχωριστή λάμψη στις κοινωνικές επαφές σου, πέρα όμως από τις αβρότητες και τα «κανακέματα», καλό είναι να αναδείξεις και τα ουσιαστικά προσόντα σου, ώστε να κλέψεις... εντελώς τις εντυπώσεις! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην επίλυση ενός οικονομικού θέματος που «τράβαγε» σε μάκρος αλλά και να σε «εξαναγκάσει» να χρησιμοποιήσεις τις εναλλακτικές λύσεις που διαθέτεις, αφού ενδέχεται να υπάρξουν περιορισμοί και... αποκλεισμοί!
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε πιέζει για να δράσεις «εδώ και τώρα», ωστόσο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να «κάψεις» μια σχέση, που έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα της. Κάνε λοιπόν λίγη ακόμη υπομονή, μέχρι... αύριο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει στο προσκήνιο μια σειρά από προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα, για να διαπιστώσεις ότι η προνοητικότητά σου όχι μόνον σε «έσωσε», αλλά σου δίνει σήμερα το δικαίωμα να ελπίζεις και να διεκδικείς περισσότερα. Επιπλέον, μπορεί να ξαναθυμηθείς μια παλιά σου τέχνη αλλά και να βρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που ήθελες από καιρό αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεπαν.
Ερωτικά
Ναι μεν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για σένα, ωστόσο οι δικές σου προτεραιότητες είναι κατά πολύ διαφορετικές, με αποτέλεσμα να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σου. Πάντως κάτι «ψήνεται» στα παρασκήνια και τελικά μπορεί να σου... αρέσει!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προτερήματά σου και σου παρέχει κάποιες ευκολίες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και ανεξάρτητα με το πόσο προσωρινό μπορεί να είναι αυτό, δεν έχεις παρά να το χαρείς! Επιπλέον, αν «κυκλοφορήσεις», αναμένεται να εισπράξεις πολλά θετικά, από σχόλια μέχρι προτάσεις. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής εντείνει τις... μυστικές διαβουλεύσεις σου για κάτι που πρόκειται να γίνει στο εγγύς μέλλον και απαιτεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και άριστη γνώση του παρασκηνίου.

Ερωτικά
Όλα τα... βέλη του έρωτα είναι στραμμένα επάνω σου, αλλά σε πρώτη φάση ευνοούνται κυρίως τα φλερτ, χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια σταθερή συνέχεια. Αυτό ωστόσο δεν σου απαγορεύει να κάνεις μια γερή «πρόβα», έτσι για να μην χάσεις την φόρμα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, σε ένα «μυστικό» μέρος και μακριά από εντάσεις. Ίσως μάλιστα να σου «κατέβουν» μοναδικές ιδέες ή εμπνεύσεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η αφορμή για να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει στο προσκήνιο φιλίες και συλλογικές δράσεις του παρελθόντος, με σκοπό να ενεργοποιηθούν προοπτικές που τότε δεν ευοδώθηκαν για διάφορους λόγους αλλά σήμερα έχουν ωριμάσει.
Ερωτικά
Ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα θελήσεις να δώσεις σε μια νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι ότι θα κολακευτείς από τα όσα... ωραία την χαρακτηρίζουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνεις ένα ταξιδάκι ή να «εξέλθεις» με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποια «υπόλοιπα» από το παρελθόν ή να επαναδιαπραγματευθείς μια συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο κι ίσως σε αυτήν την φάση είναι σκόπιμονα αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς και να αφεθείς στην ροή των καταστάσεων, αφού πίσω από μια «πόρτα» που σου ανοίγεται μπορεί να κρύβονται άλλες... δέκα!
Ερωτικά
Το σύμπαν σε «τροφοδοτεί» διαρκώς με νέες γνωριμίες και βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να επαναπαυτείς, θεωρώντας ότι αυτό θα γίνεται κάθε μέρα! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου άμεσα, παίρνοντας τις αποφάσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου με «ισχυρά» πρόσωπα κι ίσως να λάβεις μια «απτή» βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να βραβευθείς ή να διακριθείς σε μια υπόθεσή σου, ενώ γενικότερα στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται θετικές εξελίξεις. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να επανεξετάσεις μια νομική υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να ολοκληρώσεις έναν ημιτελή κύκλο σπουδών. Μπορεί όμως και να αναβληθεί ένα σημαντικό ραντεβού.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης σε βάζουν στο «κόλπο» μιας ερωτικής διεκδίκησης που φυσικά θα σου αρέσει, αν έχεις κι εσύ διάθεση για «παιχνίδια». Αν όμως θες να «κρατήσεις χαρακτήρα», ίσως τελικά ενοχληθείς από κάποιες πολύ «θερμές» εκδηλώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό «σπέρνει» στο διάβα σου συμπαθητικά ή ενδιαφέροντα πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες σχετικές με φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα, πέραν όμως αυτής της «ταλαιπωρίας» σου, μπορεί και να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου με την επιστροφή ή ανεύρεση χρημάτων που θεωρούσες χαμένα.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, ίσως μπορείς να αξιοποιήσεις την προτίμηση που δείχνει για σένα, ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει και κάποιου είδους επαγγελματική σχέση, είτε πρόκειται για εργαζόμενο/η είτε για... πελάτη!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής περιπλέκει κάπως τις συνεργασίες σου, ανακινώντας θέματα που θεωρούσες ότι έχουν λήξει, ωστόσο αυτό το «πισωγύρισμα» θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις αρτιότερα. Ίσως μάλιστα να σου ξαναγίνει μια πρόταση που θεωρούσες «τελειωμένη». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να νοιώσεις ασφαλής και επαρκής στον οικονομικό τομέα, με συνέπεια να κάνεις κάποιες αγορές που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Επιπλέον, μπορεί να σου δωρίσουν κάτι πολύτιμο!
Ερωτικά
Φαίνεται νε έχεις στην διάθεσή σου περισσότερες από μια επιλογές, ίσως μάλιστα να επανακάμψει... δριμύτερο ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα περιπλέξει κι άλλο την κατάσταση. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α στον χώρο της εργασίας σου έχει «βλέψεις» για σένα.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 253015631685339339
Σχόλια
item