Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Συμβιβαστικό πνεύμα.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα «ψήνει» μια στενοχώρια ή μια ανησυχία για τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Ίσως μάλιστα προκύψει κι ένα νομικό θέμα. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε θέλει πιο μελετηρό/η, ενώ στον «έξω κόσμο» επηρεάζει τις σχέσεις με γνωστούς ή συγγενείς κι εδώ το ζητούμενο είναι να «ζυγίσεις» τα «πρέπει» των άλλων με τις δικές σου επιθυμίες, καταλήγοντας σε μια μέση λύση. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει θέματα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πρώτο ζητούμενο είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, οφείλεις να εξαντλήσεις την στρατηγική σου, στα πλαίσια ενός μακροπρόθεσμου στόχου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα αναδεικνύει ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, καλώντας σε να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις, χωρίς ακρότητες και με συμβιβαστικό πνεύμα. Επιπλέον, μπορεί να προβληματιστείς από τις εξελίξεις σε ένα περιουσιακό ζήτημα, σε κάθε περίπτωση όμως, αν κινηθείς «σεμνά και ταπεινά» θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να περιορίσεις τις επιθυμίες σου, μένοντας για την ώρα στα... λίγα και αναγκαία!
Ερωτικά
Με την Σελήνη στην Παρθένο υπάρχει μια αξιοσημείωτη κινητικότητα στα προσωπικά σου και όλα... παίζονται! Πάντως, αν κάνεις ένα νέο ξεκίνημα να ξέρεις ότι η σχέση σου δεν θα έχει διάρκεια, αφού το ταίρι σου δεν έχει την δική σου σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε «φορτώνει» με ευθύνες και προβλήματα άλλων, καλό είναι ωστόσο να βάλεις ένα φρένο στις απαιτήσεις τους πριν σε «καβαλήσουν». Επιπλέον, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να σου θέσει δυσκολίες στις επαφές και τις μετακινήσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, στον αντίποδα όμως θα συμβάλλει δημιουργικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την επιμόρφωση σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ενδεχομένως να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου.
Ερωτικά
Μερικές φορές είναι προτιμότερο να ... μην κάνεις τίποτα, παρά να μπλεχτείς σε υποθέσεις που είναι ή θα γίνουν προβληματικές στην πορεία. Αν όμως πρόκειται για μια σχέση με διαφορά ηλικίας, τότε μπορεί να αξίζει να προσπαθήσεις για το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, αφού καλείσαι να καλύψεις υποχρεώσεις που δεν είχες στα υπόψη! Επιπλέον, αν είναι στις προθέσεις σου να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης θα χρειαστεί να κάνεις ουσιαστικές παραχωρήσεις. Ακόμα, ο ενεργός Κρόνος σε «φορτώνει» με περισσότερες υποχρεώσεις, είτε επαγγελματικές είτε φροντίδας σε πάσχοντες. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σου επιφυλάσσει τρεχάματα για ποικίλες καθημερινές υποθέσεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ελκυστικό/η κι από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα. Να θυμάσαι όμως ότι ο... χρόνος σου τελειώνει κι αν επιδιώκεις μια νέα αρχή, οφείλεις να κινηθείς τώρα που το πράγμα είναι ακόμη «ζεστό»!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο «φουριόζο» στις επιδιώξεις σου, με κίνδυνο να «τα κάνεις σαλάτα» ή να αναλάβεις κάποιον «ηρωικό» ρόλο εκεί που δεν χρειάζεται! Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς με γνώμονα την εμπειρία σου και να αποποιηθείς ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στα προσωπικά σου, χωρίς όμως ανασφάλειες, εγωισμούς και ενοχικά σύνδρομα. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια σειρά τις ανάγκες σου.
Ερωτικά
Κάτι που περιμένεις, είτε θα καθυστερήσει είτε θα εξελιχθεί «μετά κόπων και βασάνων», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες. Ακόμη αν προκύψει ένα νέο «ενδιαφέρον», το πιθανότερο είναι να έχεις να κάνεις με ένα ακόμη πρόβλημα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στο ζώδιό σου σε «χρίζει» το πρόσωπο της ημέρας, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, χωρίς όμως να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού αντί για εύσημα, θα εισπράξεις κριτική και κατηγορίες! Επιπλέον, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να επιληφθείς άμεσα θεμάτων που αφορούν στην υγεία ή τη διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, καλό είναι να επιτηρείς την κατάστασή τους. Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει ένα οικογενειακό παρασκήνιο που θα σε προβληματίσει.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για την δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης, μπορείς λοιπόν να αρκεστείς στα πλεονεκτήματα που σου παρέχουν οι φιλικές συναναστροφές σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά συμμετάσχετε από κοινού σε μια εκδήλωση.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα θέτει ζητήματα στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα να προβληματιστείς ακόμη περισσότερο αν έχεις δώσει το δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε θέλει τυπικό/η, προσεκτικό/η και καθ’ όλα προετοιμασμένο/η στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προκειμένου να αποφύγεις αστοχίες που θα σε καθυστερήσουν ή θα σε εκθέσουν. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να κριτικάρει τις προσωπικές επιλογές σου, καταστρατηγώντας την εμπιστοσύνη που του έχεις δείξει. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσεις τις αποστάσεις σου και να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να βάλεις για λίγο στο περιθώριο τα θέλω σου και να κινηθείς με βάση κάποιους κοινά αποδεκτούς κανόνες, αφού σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να αναλωθείς σε διαφωνίες ή προστριβές που θα χαλάσουν το καλό κλίμα ανάμεσα σε σένα κι ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να δώσεις προτεραιότητα στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου, αφήνοντας κατά μέρος αγορές ή επενδύσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο «ανακατεύει» τις φιλίες σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να λάβεις ένα μήνυμα ή μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μια καλή ιδέα θα ήταν να ταξιδέψετε ή γενικότερα να «εξέλθετε» ίσως όμως και να ενοχληθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας στον φιλικό σου περίγυρο..

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει πιο ρεαλιστή και σου συνιστά να βάλεις μια τάξη στα πράγματα και να θέσεις τους κανόνες σου. Βρες λοιπόν την «χρυσή τομή». Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα αναμένεται να σου κάνει τη ζωή... λίγο πιο δύσκολη, ιδιαίτερα αν δράσεις αγνοώντας κανόνες και δεοντολογίες, κάτι που καθιστά ένα ατύχημα πολύ πιο πιθανό. Στον αντίποδα, η ημέρα είναι κατάλληλη για μελέτες παντός είδους.

Ερωτικά
Οι καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να συνειδητοποιήσεις ότι στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι ή όπως θα ήθελες. Πέρα όμως από την πίκρα που μπορεί να σου αφήσει μια εξέλιξη, το πιο σημαντικό είναι να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ρυθμίσεις μια οικονομική υπόθεση που δεν παίρνει αναβολή, αυτό όμως δεν θα γίνει χωρίς εμπόδια και κάποιες έκτακτες απαιτήσεις, που θα σε κάνουν να τρέξεις περισσότερο. Κι επειδή η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φρόντισε να κάνεις ορθή κατανομή στους χρόνους και τις ασχολίες σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να δουλέψεις περισσότερο αλλά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση κάποιων παρελθοντικών καταστάσεων. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να διερευνήσεις το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις επιλογές ή την συμπεριφορά ενός προσώπου, που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, με την προσδοκία ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και θα κερδίσεις τουλάχιστον την εμπιστοσύνη των άλλων, ατυχώς όμως φαίνεται να μην υπάρχει η επιθυμητή ανταπόκριση, γι’ αυτό... κόψε ταχύτητα! Σε ανάλογη κατεύθυνση, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να ξεχάσεις για λίγο τις «φευγάτες» αναζητήσεις σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει και μπορούν να γίνουν. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια.
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο πιστοποιεί την ανάγκη ενός συμβιβασμού ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείς κι εκείνα που σου... συμβαίνουν στην πραγματικότητα! Επειδή μάλιστα δεν είναι καλή εποχή για «μαγκιές», αν δεν αντέχεις κάτι, απλά κάνε υπομονή.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο σου κι ίσως χρειαστεί να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες. Επιπλέον, ο όγκος των εργασιών της ημέρας αναμένεται να είναι σχετικά πολύς, οπότε φρόντισε να μοιράσεις σοφά τον χρόνο σου για να τα προλάβεις όλα, πολύ περισσότερο που με την Σελήνη στην Παρθένο, κάποια πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι από εσένα. Κι αν ο Άρης στον Λέοντα σου δίνει μια δυναμική στην δουλειά σου, δεν παύει να αναδεικνύει και «ενοχλητικές» εντάσεις.
Ερωτικά
Φαίνεται να «ξυπνούν» μέσα σου επιθυμίες και απαιτήσεις που για αρκετό διάστημα είχες βάλει στο περιθώριο. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να πάρεις την «εκδίκησή» σου από τον... παλιό σου εαυτό, έστω κι αυτό διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 164899255821154249
Σχόλια
item